kunstuitleen Zuidplas
Kunst bij u in Zuidplas

Kosteloos advies en vrijblijvende offerte. De voordeligste manier om kunst te verkrijgen in Zuidplas. Uw kunstuitleen verzorgt kunst die past in uw bedrijf én in uw budget.

Neem contact op om kunst te lenen voor uw organisatie in Zuidplas of omgeving. Tijdelijk uw kunst 3 maanden gratis op proef - inclusief tevredenheidsgarantie.


Rodrigo Saramago

Klaas Gubbels

Claus Costa

Eva Gramm

Eugene Brands

Shahid Parvez

Anton Heyboer

Theo Koster

Gabriel Bertazzoli
Mooie kunst voor uw bedrijf? Neem nu vrijblijvend contact op met Uw Kunstuitleen Zuidplas.
tel: 0800-KUNSTUITLEEN (0800-5867884)
Contact
Uw kunstuitleen voor bedrijven en organisaties in Zuidplas en omgeving.

Uw Kunstuitleen in Zuidplas

Uw Kunstuitleen verhuurt kunst in Zuidplas en omgeving. Steeds meer organisaties kiezen voor kunstuitleen. Zuidplas in creatieve stijl. Uw Kunstuitleen Zuidplas verhuurt kunst in Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen.

Kunst bij bedrijven heeft vele voordelen, waaronder bijdragen in de uitstraling van uw organisatie, sfeer en creativiteit. Versterk de identiteit van uw bedrijf - laat uw muren voor u spreken.

Kunstverhuur voor Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen

Kunst van Uw Kunstuitleen inspireert en motiveert steeds meer mensen in Zuidplas en omgeving. De Zuidplasse kunstuitleen verhuurt zo kunst aan allerlei ondernemingen in de provincie Zuid-Holland. De kunstverhuur wordt ook verzorgd in onder meer:
 • Zevenhuizen
 • Moordrecht
 • Nieuwerkerk aan den IJssel
 • Moerkapelle

Uw artotheek voor zowel grote ondernemingen, als midden- en klein bedrijf, overheidsinstellingen en hotels.

Kunst die hoort bij uw bedrijf

Inmiddels bedienen we reeds vele bedrijven met kunst in Zuidplas en omgeving - en omdat onze klanten net zo uniek zijn als onze kunst, denken we graag met u mee over wat past bij u.

De praktijk leert dat contact met onze kunstadviseur het snelst en gemakkelijkst werkt om u te helpen met kunst die past bij uw bedrijf en uw budget.

Contact met onze kunstadviseur kan desgewenst telefonisch, maar we komen nog liever bij u langs in Zuidplas voor een vrijblijvende kennismaking, zodat wij u onze kunstwerken kunnen tonen.

Voordelen van kunst huren bij Uw Kunstuitleen

 • TIJDELIJKE AANBIEDING ZUIDPLAS: 3 MAANDEN GRATIS KUNST HUREN
  We weten zeker dat u onder de indruk zult zijn en bieden u daarom het gehele eerste kwartaal gratis* kunst aan. Kunst zonder kosten!
  * Gratis en zonder verplichtingen. Vraag onze kunstadviseur naar de voorwaarden.
 • MEER DAN 10 JAAR VERTROUWD ADRES
  Wij verzorgen al meer dan 10 jaar kunstuitleen in Zuidplas e.o. en hebben zeer trouwe klanten - van kleine tot grote ondernemingen.
 • EENVOUDIG KUNST RUILEN
  Uw kunstwerken worden desgewenst jaarlijks gewisseld, zonder dat u daar kosten voor heeft.
 • ALLES INCLUSIEF: KUNSTADVIES, INRICHTING, VERZEKERING EN PERFECT OPGEHANGEN IN ZUIDPLAS e.o
  Op maat gemaakt kunstadvies - zonder verplichtingen. Kosteloze bezorging, inrichting en verzekering van uw kunst in Zuidplas en daarbuiten.

Enige referenties kunstuitleen
Ook Blitta huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Abn Amro huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Wmo Kantoor huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Witron huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Eden Hotels huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Zalv huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Cosmedic huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Schouten Nelissen huurt kunst bij Uw Kunstuitleen

Kunst in Zuidplas: Zuidplas en kunstenaars in het nieuws

Burgemeester trouwt burgemeesters zoon
Burgemeester trouwt burgemeesters zoon: Pieter Verhoeve, burgemeester van Oudewater, trouwde vrijdag op het Oude Stadhuys van Gouda, Jesse Kats, de zoon van Gert-Jan Kats: de burgemeester van Zuidplas . Een vriendendienst… ,,Wat een prachtig  ...
bron: goudsdagblad.nl
Slagerij Rietveld genomineerd voor ondernemersprijs
In de Grootzakelijk-categorie zullen Excent Tandtechniek uit Gouda, LKP Plants uit gemeente Zuidplas en Van der Loo Yacht Interiors uit Waddinxveen strijden om de titel. Belangstellenden kunnen deze feestelijke netwerkavond in de Goudse Schouwburg  ...
bron: www.rtvbodegraven.nl
Staatssecretaris Sociale Zaken bezoekt Reeuwijk-Brug
20-02-2018 Reeuwijk-Brug - Staatssecretaris Tamara van Ark (VVD) van sociale zaken, zal woensdag 21 februari een kort bezoek brengen aan Reeuwijk-Brug in het kader van de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. De VVD afdeling  ...
bron: www.rtvbodegraven.nl
Landgoed de Olifant krijgt weer tijdelijke beeldentuin
Landgoed de Olifant, aan de IJsseldijk ter hoogte van de werkhaven Hitland, in Nieuwerkerk aan den IJssel krijgt wederom een tijdelijke beeldentuin. Tien kunstenaars exposeren van 13 mei tot en met 1 juli in de parkachtige tuin van het landgoed met hun  ...
bron: gouweijsselnieuws.nl
Grote fototentoonstelling in voormalig pand van V&D
Alphen aan den Rijn - In Alphen aan den Rijn is geen tentoonstellingsruimte voor beeldende kunst . Toch wil het Cultuurpalet, kunst -, cultuur-, en erfgoededucatie voor primair onderwijs, de Alphense scholieren kennis laten maken met deze vorm van kunst .
bron: www.alphens.nl
Uw Kunstuitleen verzorgt kunstuitleen in heel Nederland