kunstuitleen Westland
Uw kunstuitleen in Westland

De voordeligste manier om kunst te verkrijgen in Westland. Of het nu gaat om 1 of 1.000 kunstwerken, we denken altijd met u mee. We komen graag bij u langs.

Uw kunstuitleen verhuurt kunst aan bedrijven en instellingen in Westland. En nu uw kunst 3 maanden gratis op proef - inclusief tevredenheidsgarantie.


Victor

Walter Leclair

Henk Helmantel

Guy Olivier

Dario Bosa

Klaas Gubbels

Rik van Iersel

Julio Ghiorzi

Rodrigo Saramago
Mooie kunst voor uw bedrijf? Neem nu vrijblijvend contact op met Uw Kunstuitleen Westland.
tel: 0800-KUNSTUITLEEN (0800-5867884)
Contact
Uw kunstuitleen voor bedrijven en organisaties in Westland en omgeving.

Uw Kunstuitleen in Westland

Uw Kunstuitleen verhuurt kunst in Westland en omgeving. Bedrijven kiezen steeds vaker voor kunstuitleen. Westland met steeds meer kunst. Uw Kunstuitleen Westland verhuurt kunst in De Lier, 's-Gravenzande, Monster, Naaldwijk en Wateringen.

Kunst bij bedrijven heeft vele voordelen, waaronder bijdragen in de uitstraling van uw organisatie, sfeer en creativiteit. Versterk de identiteit van uw bedrijf - laat uw muren voor u spreken.

Kunstverhuur voor De Lier, 's-Gravenzande, Monster, Naaldwijk en Wateringen

Kunst van Uw Kunstuitleen inspireert en motiveert steeds meer mensen in Westland en omgeving. De Westlandse kunstuitleen verhuurt zo kunst aan allerlei ondernemingen in de provincie Zuid-Holland. De kunstverhuur wordt ook verzorgd in onder meer:
 • Monster
 • De Lier
 • Naaldwijk
 • 's-Gravenzande
 • Wateringen

Uw artotheek voor zowel grote ondernemingen, als midden- en klein bedrijf, overheidsinstellingen en hotels.

Kunst die hoort bij uw bedrijf

Inmiddels bedienen we reeds vele bedrijven met kunst in Westland en omgeving - en omdat onze klanten net zo uniek zijn als onze kunst, denken we graag met u mee over wat past bij u.

De praktijk leert dat contact met onze kunstadviseur het snelst en gemakkelijkst werkt om u te helpen met kunst die past bij uw bedrijf en uw budget.

Contact met onze kunstadviseur kan desgewenst telefonisch, maar we komen nog liever bij u langs in Westland voor een vrijblijvende kennismaking, zodat wij u onze kunstwerken kunnen tonen.

Voordelen van kunst huren bij Uw Kunstuitleen

 • TIJDELIJKE AANBIEDING WESTLAND: 3 MAANDEN GRATIS KUNST HUREN
  We weten zeker dat u onder de indruk zult zijn en bieden u daarom het gehele eerste kwartaal gratis* kunst aan. Kunst zonder kosten!
  * Gratis en zonder verplichtingen. Vraag onze kunstadviseur naar de voorwaarden.
 • MEER DAN 10 JAAR VERTROUWD ADRES
  Wij verzorgen al meer dan 10 jaar kunstuitleen in Westland e.o. en hebben zeer trouwe klanten - van kleine tot grote ondernemingen.
 • ALLES INCLUSIEF: KUNSTADVIES, INRICHTING, VERZEKERING EN PERFECT OPGEHANGEN IN WESTLAND e.o
  Op maat gemaakt kunstadvies - zonder verplichtingen. Kosteloze bezorging, inrichting en verzekering van uw kunst in Westland en daarbuiten.
 • ZEER BETAALBAAR en FISCAAL VOORDELIG
  U huurt al kunst v.a. € 7,50 p/m. Plus: Onze kunst is fiscaal aftrekbaar.

Enige referenties kunstuitleen
Ook Eden Hotels huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Wende Personeelsdiensten huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Vitalis huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Van Den Beuken Catering huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Witron huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Pixel Industries huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Zalv huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Cosmedic huurt kunst bij Uw Kunstuitleen

Kunst in Westland: Westland en kunstenaars in het nieuws

Verkeersbordenkunstenaar slaat toe in Rotterdam
Een kunstenaar heeft enkele verkeersborden in het centrum van Rotterdam onder handen genomen. Rond het station zijn de verboden-in-te-rijden borden beschilderd met poppetjes. Marjolein Groenendijk 22-01-17, 14:26. 13k · 244 · M 9 M 9; 206 reacties  ...
bron: www.ad.nl
Leon maakt kunst van tandpasta in zijn cel
De Dordtse gedetineerde Leon van Es die vanwege een vermogensdelict zijn tijd uitzit in penitentaire Inrichting Dordrecht doodt de tijd door in zijn cel kunst te maken van tandpasta gemengd met sigarettenas, zand van de luchtplaats, brinta en ketjap.
bron: www.ad.nl
Controversiƫle Britse kunstenaar maakt werk in Amsterdam
Galeriehouders Hans Bos en Esthter Koch zijn zeer verheugd over de komst van de kunstenaar : "De laatste keer dat we werk van Sarah hadden hangen, kwamen er allemaal meisjes op af van een jaar of achttien," zegt Koch. "Ze spreekt een publiek aan dat  ...
bron: www.ad.nl
Culemborgse kunstenaar maakt filmsterrren van dummies
Omdat hij als beeldend kunstenaar niet genoeg verdiende, nam hij in 2000 een bijbaantje bij het bedrijf van Sjoerd Didden. Deze in 2015 overleden pruikenmaker en grimeur had toen nog een afdeling special effects. ,,Daar heb ik veel techniek geleerd ...
bron: www.ad.nl
Japanse kunstenaar maakt grootste pentekening ooit
De Japanse kunstenaar Ikeda Manabu (43) heeft vandaag een reusachtige, supergedetailleerde tekening voltooid die volgens kunstkenners de grootste en meest tijdrovende pen- en inktcreatie ooit is. Manabu werkte er gedurende 3,5 jaar maar liefst zes  ...
bron: www.ad.nl
Uw Kunstuitleen verzorgt kunstuitleen in heel Nederland