kunstuitleen Westland
Kunst bij u in Westland

Uw kunstuitleen verzorgt kunst in Westland die past in uw bedrijf én in uw budget. Originele kunstwerken al te huur onder de € 10,- p/m. We komen graag bij u langs.

Echte kunstwerken van gerenomeerde kunstenaars. En tijdelijk uw kunst 3 maanden gratis op proef en zonder verplichtingen.


Gabriel Bertazzoli

Dario Bosa

William Malucu

Jan Cremer

Guy Olivier

Ad Arma

Ad Verstijnen

Julio Ghiorzi

James Rizzi
Mooie kunst voor uw bedrijf? Neem nu vrijblijvend contact op met Uw Kunstuitleen Westland.
tel: 0800-KUNSTUITLEEN (0800-5867884)
Contact
Uw kunstuitleen voor bedrijven en organisaties in Westland en omgeving.

Uw Kunstuitleen in Westland

Uw Kunstuitleen verhuurt kunst in Westland en omgeving. Steeds meer organisaties kiezen voor kunstuitleen. Westland met steeds meer kunst. Uw Kunstuitleen Westland verhuurt kunst in De Lier, 's-Gravenzande, Monster, Naaldwijk en Wateringen.

Kunst in de werkomgeving heeft vele voordelen, waaronder bijdragen in sfeer, creativiteit en uitstraling van uw organisatie. Versterk de identiteit van uw bedrijf - laat uw muren voor u spreken.

Kunstverhuur voor De Lier, 's-Gravenzande, Monster, Naaldwijk en Wateringen

Kunst van Uw Kunstuitleen inspireert en motiveert steeds meer mensen in Westland en omgeving. De Westlandse kunstuitleen verhuurt zo kunst aan allerlei ondernemingen in de provincie Zuid-Holland. De kunstverhuur wordt ook verzorgd in onder meer:
 • 's-Gravenzande
 • Monster
 • Naaldwijk
 • Wateringen
 • De Lier

Uw artotheek voor zowel grote ondernemingen, als midden- en klein bedrijf, overheidsinstellingen en hotels.

Kunst die past bij uw bedrijf en uw budget

Inmiddels bedienen we reeds vele bedrijven met kunst in Westland en omgeving - en omdat onze klanten net zo uniek zijn als onze kunst, denken we graag met u mee over wat past bij u.

De praktijk leert dat contact met onze kunstadviseur het snelst en gemakkelijkst werkt om u te helpen met kunst die past bij uw bedrijf en uw budget.

Contact met onze kunstadviseur kan desgewenst telefonisch, maar we komen nog liever bij u langs in Westland voor een vrijblijvende kennismaking, zodat wij u onze kunstwerken kunnen tonen.

Voordelen van kunst huren bij Uw Kunstuitleen

 • TIJDELIJKE AANBIEDING WESTLAND: 3 MAANDEN GRATIS KUNST HUREN
  We weten zeker dat u onder de indruk zult zijn en bieden u daarom het gehele eerste kwartaal gratis* kunst aan. Kunst zonder kosten!
  * Gratis en zonder verplichtingen. Vraag onze kunstadviseur naar de voorwaarden.
 • ALLES INCLUSIEF: KUNSTADVIES, INRICHTING, VERZEKERING EN PERFECT OPGEHANGEN IN WESTLAND e.o
  Op maat gemaakt kunstadvies - zonder verplichtingen. Kosteloze bezorging, inrichting en verzekering van uw kunst in Westland en daarbuiten.
 • MEER DAN 10 JAAR VERTROUWD ADRES
  Wij verzorgen al meer dan 10 jaar kunstuitleen in Westland e.o. en hebben zeer trouwe klanten - van kleine tot grote ondernemingen.
 • KUNST VAN BEKENDE KUNSTENAARS
  Vanuit de grootste kunstuitleen in Nederland, bieden wij u moderne kunst van honderden gerenomeerde kunstenaars.

Enige referenties kunstuitleen
Ook Witron huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Thomassen Interieurs huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Philips huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Vdk huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Emolife huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Wende Personeelsdiensten huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Eden Hotels huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Zorgresidentie huurt kunst bij Uw Kunstuitleen

Kunst in Westland: Westland en kunstenaars in het nieuws

Culemborgse kunstenaar maakt filmsterrren van dummies
Omdat hij als beeldend kunstenaar niet genoeg verdiende, nam hij in 2000 een bijbaantje bij het bedrijf van Sjoerd Didden. Deze in 2015 overleden pruikenmaker en grimeur had toen nog een afdeling special effects. ,,Daar heb ik veel techniek geleerd ...
bron: www.ad.nl
Controversiƫle Britse kunstenaar maakt werk in Amsterdam
Galeriehouders Hans Bos en Esthter Koch zijn zeer verheugd over de komst van de kunstenaar : "De laatste keer dat we werk van Sarah hadden hangen, kwamen er allemaal meisjes op af van een jaar of achttien," zegt Koch. "Ze spreekt een publiek aan dat  ...
bron: www.ad.nl
Japanse kunstenaar maakt grootste pentekening ooit
De Japanse kunstenaar Ikeda Manabu (43) heeft vandaag een reusachtige, supergedetailleerde tekening voltooid die volgens kunstkenners de grootste en meest tijdrovende pen- en inktcreatie ooit is. Manabu werkte er gedurende 3,5 jaar maar liefst zes  ...
bron: www.ad.nl
Leon maakt kunst van tandpasta in zijn cel
De Dordtse gedetineerde Leon van Es die vanwege een vermogensdelict zijn tijd uitzit in penitentaire Inrichting Dordrecht doodt de tijd door in zijn cel kunst te maken van tandpasta gemengd met sigarettenas, zand van de luchtplaats, brinta en ketjap.
bron: www.ad.nl
Verkeersbordenkunstenaar slaat toe in Rotterdam
Een kunstenaar heeft enkele verkeersborden in het centrum van Rotterdam onder handen genomen. Rond het station zijn de verboden-in-te-rijden borden beschilderd met poppetjes. Marjolein Groenendijk 22-01-17, 14:26. 13k · 244 · M 9 M 9; 206 reacties  ...
bron: www.ad.nl
Uw Kunstuitleen verzorgt kunstuitleen in heel Nederland