kunstuitleen Vlaardingen
Kunst bij u in Vlaardingen

We komen graag bij u langs in Vlaardingen. Originele kunstwerken al te huur onder de € 10,- p/m. Kosteloos advies en vrijblijvende offerte.

Echte kunstwerken van gerenomeerde kunstenaars. Tijdelijk uw kunst 3 maanden gratis op proef - inclusief tevredenheidsgarantie.


Jan Cremer

William Malucu

Karel Appel

Lou Thissen

George Heidweiller

Erik Zwezerijnen

Juan Ripolles

Peter Klashorst

Eva Gramm
Mooie kunst voor uw bedrijf? Neem nu vrijblijvend contact op met Uw Kunstuitleen Vlaardingen.
tel: 0800-KUNSTUITLEEN (0800-5867884)
Contact
Uw kunstuitleen voor bedrijven en organisaties in Vlaardingen en omgeving.

Uw Kunstuitleen in Vlaardingen

Uw Kunstuitleen verhuurt kunst in Vlaardingen en omgeving. Steeds meer organisaties kiezen voor kunstuitleen. Vlaardingen in creatieve stijl.

Kunst voor bedrijven heeft vele voordelen, waaronder bijdragen in sfeer, creativiteit en uitstraling van uw organisatie. Versterk de identiteit van uw bedrijf - laat uw muren voor u spreken.

Kunstverhuur voor Vlaardingen

Kunst van Uw Kunstuitleen inspireert en motiveert steeds meer mensen in Vlaardingen en omgeving. De Vlaardingense kunstuitleen verhuurt zo kunst aan allerlei ondernemingen in de provincie Zuid-Holland. Uw artotheek voor zowel grote ondernemingen, als midden- en klein bedrijf, overheidsinstellingen en hotels.

Kunst - net zo uniek als uw bedrijf

Inmiddels bedienen we reeds vele bedrijven met kunst in Vlaardingen en omgeving - en omdat onze klanten net zo uniek zijn als onze kunst, denken we graag met u mee over wat past bij u.

De praktijk leert dat contact met onze kunstadviseur het snelst en gemakkelijkst werkt om u te helpen met kunst die past bij uw bedrijf en uw budget.

Contact met onze kunstadviseur kan desgewenst telefonisch, maar we komen nog liever bij u langs in Vlaardingen voor een vrijblijvende kennismaking, zodat wij u onze kunstwerken kunnen tonen.

Voordelen van kunst huren bij Uw Kunstuitleen

 • TIJDELIJKE AANBIEDING VLAARDINGEN: 3 MAANDEN GRATIS KUNST HUREN
  We weten zeker dat u onder de indruk zult zijn en bieden u daarom het gehele eerste kwartaal gratis* kunst aan. Kunst zonder kosten!
  * Gratis en zonder verplichtingen. Vraag onze kunstadviseur naar de voorwaarden.
 • MEER DAN 10 JAAR VERTROUWD ADRES
  Wij verzorgen al meer dan 10 jaar kunstuitleen in Vlaardingen e.o. en hebben zeer trouwe klanten - van kleine tot grote ondernemingen.
 • FLEXIBEL LENEN, SPAREN OF LEASEN
  Kunst huren, sparen, kopen of leasen, net wat het beste bij u past.
 • EENVOUDIG KUNST RUILEN
  Uw kunstwerken worden desgewenst jaarlijks gewisseld, zonder dat u daar kosten voor heeft.

Enige referenties kunstuitleen
Ook Proemium huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Pharmatech huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Lexence Advocaten Notarissen huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Otto Bock huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Vitalis huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Hotel Asteria huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Schouten Nelissen huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Interfaceflor huurt kunst bij Uw Kunstuitleen

Kunst in Vlaardingen: Vlaardingen en kunstenaars in het nieuws

'Vlaardingse' zeehond voor Lenie 't Hart
VLAARDINGEN - De Vlaardingse kunstenares Karin van As heeft een zeehond ontworpen voor Lenie 't Hart van de zeehondencrèche in Pieterburen. Het beeld maakt onderdeel uit van de permanente expositie 'Seal Parade', die op 16 september in  ...
bron: www.deweekkrant.nl
Australische topgitarist Michael Fix live in Soest, 15 sept. 2013
Michael Fix, een van de beste akoestische gitaristen uit Australië, komt in 2013 voor heel even naar Nederland. Hij geeft drie concerten in Amsterdam, Vlaardingen en Hoofddorp (geen kaarten meer verkrijgbaar) en treedt op speciaal verzoek van een ...
bron: www.destadamersfoort.nl
Tweede kroegentocht
“ Vlaardingen bruist!” zegt Marco Bosman, die al sinds begin 2012 als Nachtburgemeester van onze Haringstad rondloopt door de stad. “Dit bleek ook wel uit de eerste succesvolle kroegentocht die ik samen met mijn Nachtraad georganiseerd heb. We hadden ...
bron: www.deweekkrant.nl
Eerste mijlpaal uitvoering VIA20
Kunstenaar Ineke Hagen en fotograaf Eric van Straaten van Stichting Mooi Werk ontwierpen een kunstwerk voor het A20 viaduct aan de Lepelaarsingel in Vlaardingen . De sombere doorgang zal dit najaar in een frisgroene passage veranderen waar  ...
bron: www.dichtbij.nl
Beelden van Jan Carel Koster 'eyecatchers' in Vlaardingen
Aan de oproep van de woningcorporatie uit Vlaardingen gaven honderden kunstenaars gehoor. Koster behoorde tot de drie geselecteerden. Om hun ontwerpen toe te lichten voor de kunstcommissie moesten zij een presentatie houden van een half uur.
bron: www.destadnijkerk.nl
Uw Kunstuitleen verzorgt kunstuitleen in heel Nederland