kunstuitleen Velsen
Kunst huren in Velsen

Kosteloos advies en vrijblijvende offerte. Originele kunstwerken al te huur in Velsen onder de € 10,- p/m. Of het nu gaat om 1 of 1.000 kunstwerken, we denken altijd met u mee.

Neem contact op om kunst te lenen voor uw organisatie in Velsen of omgeving. En nu uw kunst 3 maanden gratis op proef en zonder verplichtingen.


Frank Stoopman

Ananda Nahu

Clemens Briels

Emilio Kruithof

Guy Olivier

Juan Ripolles

Carl Konst

Claudio Roncoli

Victor
Mooie kunst voor uw bedrijf? Neem nu vrijblijvend contact op met Uw Kunstuitleen Velsen.
tel: 0800-KUNSTUITLEEN (0800-5867884)
Contact
Uw kunstuitleen voor bedrijven en organisaties in Velsen en omgeving.

Uw Kunstuitleen in Velsen

Uw Kunstuitleen verhuurt kunst in Velsen en omgeving. Bedrijven kiezen steeds vaker voor kunstuitleen. Velsen in creatieve stijl. Uw Kunstuitleen Velsen verhuurt kunst in IJmuiden, Driehuis, Santpoort, Velsen-Zuid, Velsen-Noord en Velserbroek.

Kunst in de werkomgeving heeft vele voordelen, waaronder bijdragen in de uitstraling van uw organisatie, sfeer en creativiteit. Versterk de identiteit van uw bedrijf - laat uw muren voor u spreken.

Kunstverhuur voor IJmuiden, Driehuis, Santpoort, Velsen-Zuid, Velsen-Noord en Velserbroek

Kunst van Uw Kunstuitleen inspireert en motiveert steeds meer mensen in Velsen en omgeving. De Velsense kunstuitleen verhuurt zo kunst aan allerlei ondernemingen in de provincie Noord-Holland. De kunstverhuur wordt ook verzorgd in onder meer:
 • Velserbroek
 • Velsen-Noord
 • Driehuis
 • IJmuiden
 • Santpoort
 • Velsen-Zuid

Uw artotheek voor zowel grote ondernemingen, als midden- en klein bedrijf, overheidsinstellingen en hotels.

Kunst die past bij uw bedrijf en uw budget

Inmiddels bedienen we reeds vele bedrijven met kunst in Velsen en omgeving - en omdat onze klanten net zo uniek zijn als onze kunst, denken we graag met u mee over wat past bij u.

De praktijk leert dat contact met onze kunstadviseur het snelst en gemakkelijkst werkt om u te helpen met kunst die past bij uw bedrijf en uw budget.

Contact met onze kunstadviseur kan desgewenst telefonisch, maar we komen nog liever bij u langs in Velsen voor een vrijblijvende kennismaking, zodat wij u onze kunstwerken kunnen tonen.

Voordelen van kunst huren bij Uw Kunstuitleen

 • TIJDELIJKE AANBIEDING VELSEN: 3 MAANDEN GRATIS KUNST HUREN
  We weten zeker dat u onder de indruk zult zijn en bieden u daarom het gehele eerste kwartaal gratis* kunst aan. Kunst zonder kosten!
  * Gratis en zonder verplichtingen. Vraag onze kunstadviseur naar de voorwaarden.
 • MEER DAN 10 JAAR VERTROUWD ADRES
  Wij verzorgen al meer dan 10 jaar kunstuitleen in Velsen e.o. en hebben zeer trouwe klanten - van kleine tot grote ondernemingen.
 • FLEXIBEL LENEN, SPAREN OF LEASEN
  Kunst huren, sparen, kopen of leasen, net wat het beste bij u past.
 • ALLES INCLUSIEF: KUNSTADVIES, INRICHTING, VERZEKERING EN PERFECT OPGEHANGEN IN VELSEN e.o
  Op maat gemaakt kunstadvies - zonder verplichtingen. Kosteloze bezorging, inrichting en verzekering van uw kunst in Velsen en daarbuiten.

Enige referenties kunstuitleen
Ook Blitta huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Pixel Industries huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Thomassen Interieurs huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Just2m huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Zalv huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Cosmedic huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Abn Amro huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Nh Hotels huurt kunst bij Uw Kunstuitleen

Kunst in Velsen: Velsen en kunstenaars in het nieuws

Vrijdag in 'Schepper & Co in het Land': een bijzondere koster
De Engelmunduskerk te Velsen Zuid is een der oudste kerken in westelijk Nederland. Sinds twee jaar is Anton Bresser koster in deze prachtige kerk. Hij volgde zijn vrouw Corry op, die in 2011 overleed. ... Op de bijzondere kunstroute op De Kruisberg, in ...
bron: www.tv-visie.be
Pieter Kool ingenieur van het jaar
Velsen - Ontwerper Pieter Kool (35) is door beroepsorganisatie Kivi Niria uitgeroepen tot de ingenieur van het jaar. “Op het eerste gezicht is hij meer kunstenaar dan technicus”, meldt de jury, die verrast lijkt door haar eigen keuze. Kool werkt als ...
bron: www.cobouw.nl
Portretten keren voor even terug op Beeckestijn
VELSEN -ZUID - Op Beeckestijn opent 21 april een tentoonstelling met portretten, waarbij een aantal familieportretten uit het bezit van de Erven Boreel weer even terugkeren naar hun voormalige verblijfplaats. Bijvoorbeeld De Meeuwtjes van J.H. Neumann ...
bron: www.dichtbij.nl
Bridgedrive in Blaercom voor Stichting De Droomboom
De trofee is een sculptuur ontworpen door kunstenaars van De Witte Olifant in Almere. De Witte Olifant is een atelier voor beeldende kunstenaars met een verstandelijke beperking. ... glazen twv € 500,00 (Medi-Optiek), een dinerbon van restaurant ...
bron: www.dichtbij.nl
Vijf kanshebbers voor de Olifant 2013
De jury van de Olifant, bestaande uit Joke Breemouer, beeldend kunstenaar en directeur van de Kunstlijn, Charlotte Coppola, zangeres, Jaap Lampe, directeur Stadsschouwburg/Philharmonie Haarlem, Paul Rooyackers, docent dans en theater en Jan Rijsdam ...
bron: www.haarlemsdagblad.nl
Uw Kunstuitleen verzorgt kunstuitleen in heel Nederland