kunstuitleen Vaals
Kunst in uw bedrijf te Vaals

Uw kunstuitleen verzorgt kunst in Vaals die past in uw bedrijf én in uw budget. We komen graag bij u langs. Originele kunstwerken al te huur onder de € 10,- p/m.

Uw kunstuitleen verhuurt kunst aan bedrijven en instellingen in Vaals. En nu uw kunst 3 maanden gratis op proef en zonder verplichtingen.


Marcel Wanders

Theo Koster

Gerdine Duijsens

Paul Blanca

Giuseppe Lamers

Clemens Briels

Mohammed Quraish

Ananda Nahu

Victor
Mooie kunst voor uw bedrijf? Neem nu vrijblijvend contact op met Uw Kunstuitleen Vaals.
tel: 0800-KUNSTUITLEEN (0800-5867884)
Contact
Uw kunstuitleen voor bedrijven en organisaties in Vaals en omgeving.

Uw Kunstuitleen in Vaals

Uw Kunstuitleen verhuurt kunst in Vaals en omgeving. Steeds meer organisaties kiezen voor kunstuitleen. Vaals met steeds meer kunst. Uw Kunstuitleen Vaals verhuurt kunst in Lemiers, Vaals en Vijlen.

Kunst bij bedrijven heeft vele voordelen, waaronder bijdragen in creativiteit, sfeer en uitstraling van uw bedrijf. Versterk de identiteit van uw bedrijf - laat uw muren voor u spreken.

Kunstverhuur voor Lemiers, Vaals en Vijlen

Kunst van Uw Kunstuitleen inspireert en motiveert steeds meer mensen in Vaals en omgeving. De Vaalsse kunstuitleen verhuurt zo kunst aan allerlei ondernemingen in de provincie Limburg. De kunstverhuur wordt ook verzorgd in onder meer:
 • Vaals
 • Lemiers
 • Vijlen

Uw artotheek voor zowel grote ondernemingen, als midden- en klein bedrijf, overheidsinstellingen en hotels.

Kunst die hoort bij uw bedrijf

Inmiddels bedienen we reeds vele bedrijven met kunst in Vaals en omgeving - en omdat onze klanten net zo uniek zijn als onze kunst, denken we graag met u mee over wat past bij u.

De praktijk leert dat contact met onze kunstadviseur het snelst en gemakkelijkst werkt om u te helpen met kunst die past bij uw bedrijf en uw budget.

Contact met onze kunstadviseur kan desgewenst telefonisch, maar we komen nog liever bij u langs in Vaals voor een vrijblijvende kennismaking, zodat wij u onze kunstwerken kunnen tonen.

Voordelen van kunst huren bij Uw Kunstuitleen

 • TIJDELIJKE AANBIEDING VAALS: 3 MAANDEN GRATIS KUNST HUREN
  We weten zeker dat u onder de indruk zult zijn en bieden u daarom het gehele eerste kwartaal gratis* kunst aan. Kunst zonder kosten!
  * Gratis en zonder verplichtingen. Vraag onze kunstadviseur naar de voorwaarden.
 • ALLES INCLUSIEF: KUNSTADVIES, INRICHTING, VERZEKERING EN PERFECT OPGEHANGEN IN VAALS e.o
  Op maat gemaakt kunstadvies - zonder verplichtingen. Kosteloze bezorging, inrichting en verzekering van uw kunst in Vaals en daarbuiten.
 • MEER DAN 10 JAAR VERTROUWD ADRES
  Wij verzorgen al meer dan 10 jaar kunstuitleen in Vaals e.o. en hebben zeer trouwe klanten - van kleine tot grote ondernemingen.
 • ORIGINELE KUNST ipv ZEEFDRUKKEN
  Uw Kunstuitleen werkt uitsluitend met originele kunst, echte verf echte passie dus zonder glas en zonder lijsten.

Enige referenties kunstuitleen
Ook Abn Amro huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Blitta huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Quota Installatietechniek huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Hotel Asteria huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Proemium huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Otto Bock huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Nh Hotels huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Vitalis huurt kunst bij Uw Kunstuitleen

Kunst in Vaals: Vaals en kunstenaars in het nieuws

Veel vrouwen lopen te lang rond met onbehandelde hartkwaal
Veel vrouwen blijven te lang rondlopen met hartklachten. Het duurt gemiddeld twee jaar voordat ze naar de huisarts gaan en daarna duurt het nog zo'n drie jaar voordat ze worden doorverwezen naar een specialist. Dat blijkt uit onderzoek van Libelle ...
bron: www.rtlnieuws.nl
Mariabeeld met blote borst in Museum Vaals
... Vaals gehaald vanwege de kerstperiode. Het grote beeld is bijzonder omdat het van omstreeks 1900 is, het zogenoemde Victoriaanse Tijdperk. Toen was alles wat met seksualiteit te maken had, min of meer taboe. De onbekend gebleven kunstenaar heeft  ...
bron: l1.nl
Zinspelen-lezing door Abt Henry Vesseur
Hij is in 1979 ingetreden bij de Benedictijnen van de abdij Sint Benedictusberg te Vaals (L). Daar legde hij zijn monniksgeloften af op 8 september 1980. Hij studeerde filosofie en theologie en werd er in 1993 tot priester gewijd. In 1999 is broeder ...
bron: www.rtvbodegraven.nl
Succesje voor behoud 'verweesde beelden'
Na zestien jaar keert een deel van het moza├»ek van kunstenaar Patrick Creyghton uit Eckelrade terug in de openbare ruimte van Geleen. Het is een succesje dat stichting Museum en Expositie Geleen (MEG) boekt, na zestien jaar volharden in een zoektocht  ...
bron: www.limburger.nl
L1NWS: 30 sep 2016
Vandaag is het 75 jaar geleden dat Antoon Franssen uit Vaals en Katharina Arnoldi uit Gemmenich trouwden. En omdat een albasten huwelijk ... En gisteravond deed de wereldberoemde Chinese kunstenaar Cai Guo-Qiang dat opnieuw. Dat gebeurde bij de  ...
bron: l1.nl
Uw Kunstuitleen verzorgt kunstuitleen in heel Nederland