kunstuitleen Tiel
Uw kunstuitleen in Tiel

Originele kunstwerken al te huur in Tiel onder de € 10,- p/m. Of het nu gaat om 1 of 1.000 kunstwerken, we denken altijd met u mee. Kosteloos advies en vrijblijvende offerte.

De kunstuitleen in Tiel voor bedrijven en instellingen. Tijdelijk uw kunst 3 maanden gratis op proef - inclusief tevredenheidsgarantie.


Sjaak Smetsers

Theo Koster

Julio Ghiorzi

Claus Costa

George Heidweiller

Robson Reismarques

Ron van der Werf

Tania Strickrodt

James Rizzi
Mooie kunst voor uw bedrijf? Neem nu vrijblijvend contact op met Uw Kunstuitleen Tiel.
tel: 0800-KUNSTUITLEEN (0800-5867884)
Contact
Uw kunstuitleen voor bedrijven en organisaties in Tiel en omgeving.

Uw Kunstuitleen in Tiel

Uw Kunstuitleen verhuurt kunst in Tiel en omgeving. Steeds meer organisaties kiezen voor kunstuitleen. Tiel in creatieve stijl.

Kunst bij bedrijven heeft vele voordelen, waaronder bijdragen in sfeer, creativiteit en uitstraling van uw organisatie. Versterk de identiteit van uw bedrijf - laat uw muren voor u spreken.

Kunstverhuur voor Tiel

Kunst van Uw Kunstuitleen inspireert en motiveert steeds meer mensen in Tiel en omgeving. De Tielse kunstuitleen verhuurt zo kunst aan allerlei ondernemingen in de provincie Gelderland. Uw artotheek voor zowel grote ondernemingen, als midden- en klein bedrijf, overheidsinstellingen en hotels.

Kunst die past bij uw bedrijf en uw budget

Inmiddels bedienen we reeds vele bedrijven met kunst in Tiel en omgeving - en omdat onze klanten net zo uniek zijn als onze kunst, denken we graag met u mee over wat past bij u.

De praktijk leert dat contact met onze kunstadviseur het snelst en gemakkelijkst werkt om u te helpen met kunst die past bij uw bedrijf en uw budget.

Contact met onze kunstadviseur kan desgewenst telefonisch, maar we komen nog liever bij u langs in Tiel voor een vrijblijvende kennismaking, zodat wij u onze kunstwerken kunnen tonen.

Voordelen van kunst huren bij Uw Kunstuitleen

 • TIJDELIJKE AANBIEDING TIEL: 3 MAANDEN GRATIS KUNST HUREN
  We weten zeker dat u onder de indruk zult zijn en bieden u daarom het gehele eerste kwartaal gratis* kunst aan. Kunst zonder kosten!
  * Gratis en zonder verplichtingen. Vraag onze kunstadviseur naar de voorwaarden.
 • KUNST VOOR BEDRIJVEN VAN ELKE OMVANG
  U kunt altijd bij ons terecht - voor grote, maar ook voor kleine aantallen kunstwerken.
 • ORIGINELE KUNST ipv ZEEFDRUKKEN
  Uw Kunstuitleen werkt uitsluitend met originele kunst, echte verf echte passie dus zonder glas en zonder lijsten.
 • MEER DAN 10 JAAR VERTROUWD ADRES
  Wij verzorgen al meer dan 10 jaar kunstuitleen in Tiel e.o. en hebben zeer trouwe klanten - van kleine tot grote ondernemingen.

Enige referenties kunstuitleen
Ook Van Den Beuken Catering huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Just2m huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Zalv huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Wmo Kantoor huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Witron huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Eden Hotels huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Lexence Advocaten Notarissen huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Vitalis huurt kunst bij Uw Kunstuitleen

Kunst in Tiel: Tiel en kunstenaars in het nieuws

Lancering ondernemer (kunstenaar Bert Munnik) bij Van Alles Wat Shop In Shop ...
Kunstenaar Bert Munnik kwam naar Geldermalsen, en dat hebben we geweten! Het was een drukte van jewelste in het centrum van Geldermalsen. Er werd druk geflyerd op de markt, diverse fotografen waren aanwezig en Bekende Johan Vlemmix kwam  ...
bron: stadtiel.nl
Kunstfestival 'LekArt' met kunst, architectuur en voorstellingen in Culemborg
CULEMBORG - LekArt: Gedeelde Grond is de volledige naam van het kunstfestival in het weekeinde van 23 tot en met 25 september in Culemborg. Curator Myrthe van de Boom koos voor de kunstroute voor groene grond en vreemde grond als thema's.
bron: www.gelderlander.nl
Lezing over Jean Tinguely
Fenna van den Berg, kunsthistorica, en docent aan het Grafisch Lyceum in Utrecht, verzorgt een lezing over de kunstenaar Jean Tinguely. Dit naar aanleiding van de tentoonstelling Jean Tinguely Machinespektakel, die op 1 oktober a.s. van start gaat in ...
bron: stadtiel.nl
Onthulling wandschildering in Streekmuseum
De muurschildering van 2,5 bij 5 meter is gemaakt door kunstenaar Marianne van Amelsfort. De schildering is een vrije compositie van het dorpsplein in Lienden, de toren van Beusichem en de molen van Ingen in het begin van de vorige eeuw. Aangezien dit  ...
bron: stadtiel.nl
Mindfulness Workshop 'Herfstprikkels'
De workshop wordt gegeven in het atelier van een van de eigenaren, kunstenaar Marth J. Tobi, en in de tuin van de locatie. De sfeer van de locatie is speciaal en de eigenaren willen dit graag met anderen delen. Om dit te ondersteunen gaat een deel van ...
bron: stadtiel.nl
Uw Kunstuitleen verzorgt kunstuitleen in heel Nederland