kunstuitleen Strijen
Kunst bij u in Strijen

De voordeligste manier om kunst te verkrijgen in Strijen. Of het nu gaat om 1 of 1.000 kunstwerken, we denken altijd met u mee. We komen graag bij u langs.

Met onze jarenlange kunstuitleen ervaring in Strijen helpen wij u graag met kunst die bij uw organisatie past. En tijdelijk uw kunst 3 maanden gratis op proef en zonder verplichtingen.


Paulo Gouvea

Sjaak Smetsers

Juan Ripolles

Ron van der Werf

Julia Ninio

Wil Willemsen

Corneille

Anton Heyboer

Smael
Mooie kunst voor uw bedrijf? Neem nu vrijblijvend contact op met Uw Kunstuitleen Strijen.
tel: 0800-KUNSTUITLEEN (0800-5867884)
Contact
Uw kunstuitleen voor bedrijven en organisaties in Strijen en omgeving.

Uw Kunstuitleen in Strijen

Uw Kunstuitleen verhuurt kunst in Strijen en omgeving. Bedrijven kiezen steeds vaker voor kunstuitleen. Strijen met steeds meer kunst.

Kunst in een organisatie heeft vele voordelen, waaronder bijdragen in de uitstraling van uw organisatie, sfeer en creativiteit. Versterk de identiteit van uw bedrijf - laat uw muren voor u spreken.

Kunstverhuur voor Strijen

Kunst van Uw Kunstuitleen inspireert en motiveert steeds meer mensen in Strijen en omgeving. De Strijense kunstuitleen verhuurt zo kunst aan allerlei ondernemingen in de provincie Zuid-Holland. Uw artotheek voor zowel grote ondernemingen, als midden- en klein bedrijf, overheidsinstellingen en hotels.

Welke kunst past bij uw organisatie?

Inmiddels bedienen we reeds vele bedrijven met kunst in Strijen en omgeving - en omdat onze klanten net zo uniek zijn als onze kunst, denken we graag met u mee over wat past bij u.

De praktijk leert dat contact met onze kunstadviseur het snelst en gemakkelijkst werkt om u te helpen met kunst die past bij uw bedrijf en uw budget.

Contact met onze kunstadviseur kan desgewenst telefonisch, maar we komen nog liever bij u langs in Strijen voor een vrijblijvende kennismaking, zodat wij u onze kunstwerken kunnen tonen.

Voordelen van kunst huren bij Uw Kunstuitleen

 • TIJDELIJKE AANBIEDING STRIJEN: 3 MAANDEN GRATIS KUNST HUREN
  We weten zeker dat u onder de indruk zult zijn en bieden u daarom het gehele eerste kwartaal gratis* kunst aan. Kunst zonder kosten!
  * Gratis en zonder verplichtingen. Vraag onze kunstadviseur naar de voorwaarden.
 • KUNST VOOR BEDRIJVEN VAN ELKE OMVANG
  U kunt altijd bij ons terecht - voor grote, maar ook voor kleine aantallen kunstwerken.
 • ALLES INCLUSIEF: KUNSTADVIES, INRICHTING, VERZEKERING EN PERFECT OPGEHANGEN IN STRIJEN e.o
  Op maat gemaakt kunstadvies - zonder verplichtingen. Kosteloze bezorging, inrichting en verzekering van uw kunst in Strijen en daarbuiten.
 • MEER DAN 10 JAAR VERTROUWD ADRES
  Wij verzorgen al meer dan 10 jaar kunstuitleen in Strijen e.o. en hebben zeer trouwe klanten - van kleine tot grote ondernemingen.

Enige referenties kunstuitleen
Ook Wmo Kantoor huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Emolife huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Just2m huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Interfaceflor huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Proemium huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Witron huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Zalv huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Blitta huurt kunst bij Uw Kunstuitleen

Kunst in Strijen: Strijen en kunstenaars in het nieuws

Oud Beijerlands jong talent speelt in thrillerachtige locatievoorstelling ... - Hoeksch Nieuws
ROTTERDAM – Van 8 tot en met 25 juni sluit Hofplein Rotterdam het seizoen af met de thrillerachtige locatievoorstelling, Babel. Theatermakers Sanne Verkaaik en Thomas Bijsterbosch lieten zich samen met de Brit Schoffelmeer(15) uit Oud Beijerland en ...
bron: www.hoekschnieuws.nl
Feestelijke officiële opening woonzorglocatie Rembrandt - Hoeksch Nieuws
OUD-BEIJERLAND – Op donderdag 26 oktober wordt woonzorglocatie Rembrandt in Oud-Beijerland om 15.30 uur officieel geopend. Dit gebeurt op een bijzondere manier. Hoe precies blijft nog even een verrassing. Voor deze speciale gelegenheid is, in ...
bron: www.hoekschnieuws.nl
Feestelijke officiële opening woonzorglocatie Rembrandt in Oud-Beijerland druk ... - Hoeksch Nieuws
Voor deze speciale gelegenheid was, in nauwe samenwerking met het Rijksmuseum in Amsterdam, een tekenwedstrijd uitgeschreven voor scholen en kunstenaars uit de Hoeksche Waard. Het thema (hoe kon het ook anders): Rembrandt. Een deskundige jury heeft de ...
bron: www.hoekschnieuws.nl
Nieuwe tentoonstelling Catja Nijboer in Dienstencentrum 't Weegje - Hoeksch Nieuws
's-Gravendeel – In Dienstencentrum 't Weegje in 's-Gravendeel is in de expositieruimte op de begane grond een nieuwe expositie te zien met werk van Catja Nijboer. De 's-Gravendeelse kunstenares toont in haar eigen woonplaats zo'n 30 schilderijen aan ...
bron: www.hoekschnieuws.nl
Kunstschilder raakt familie Cruijff met levensechte Johan
Een toevallig ontmoeting bracht de Oud-Beijerlander, kunstschilder en illustrator van beroep, in Barçelona. Plaatsgenoot en eigenaar van Cruijff Classics, Ferenc van der Vlies, kocht vorig jaar een schilderij bij De Bruin. De kunstschilder vertelde hem ...
bron: www.ad.nl
Uw Kunstuitleen verzorgt kunstuitleen in heel Nederland