kunstuitleen Rijswijk
Kunst lenen in Rijswijk

Kosteloos advies en vrijblijvende offerte. De voordeligste manier om kunst te verkrijgen in Rijswijk. We komen graag bij u langs.

Uw kunstuitleen verhuurt kunst aan bedrijven en instellingen in Rijswijk. En tijdelijk uw kunst 3 maanden gratis op proef en zonder verplichtingen.


Shahid Parvez

Gabriel Bertazzoli

Tania Strickrodt

George Heidweiller

SR Rodrigues

Ton Schulten

Ad Verstijnen

Peter Klashorst

William Malucu
Mooie kunst voor uw bedrijf? Neem nu vrijblijvend contact op met Uw Kunstuitleen Rijswijk.
tel: 0800-KUNSTUITLEEN (0800-5867884)
Contact
Uw kunstuitleen voor bedrijven en organisaties in Rijswijk en omgeving.

Uw Kunstuitleen in Rijswijk

Uw Kunstuitleen verhuurt kunst in Rijswijk en omgeving. Bedrijven kiezen steeds vaker voor kunstuitleen. Rijswijk met steeds meer kunst.

Kunst bij bedrijven heeft vele voordelen, waaronder bijdragen in sfeer, creativiteit en uitstraling van uw organisatie. Versterk de identiteit van uw bedrijf - laat uw muren voor u spreken.

Kunstverhuur voor Rijswijk

Kunst van Uw Kunstuitleen inspireert en motiveert steeds meer mensen in Rijswijk en omgeving. De Rijswijkse kunstuitleen verhuurt zo kunst aan allerlei ondernemingen in de provincie Zuid-Holland. Uw artotheek voor zowel grote ondernemingen, als midden- en klein bedrijf, overheidsinstellingen en hotels.

Kunst die past bij uw bedrijf en uw budget

Inmiddels bedienen we reeds vele bedrijven met kunst in Rijswijk en omgeving - en omdat onze klanten net zo uniek zijn als onze kunst, denken we graag met u mee over wat past bij u.

De praktijk leert dat contact met onze kunstadviseur het snelst en gemakkelijkst werkt om u te helpen met kunst die past bij uw bedrijf en uw budget.

Contact met onze kunstadviseur kan desgewenst telefonisch, maar we komen nog liever bij u langs in Rijswijk voor een vrijblijvende kennismaking, zodat wij u onze kunstwerken kunnen tonen.

Voordelen van kunst huren bij Uw Kunstuitleen

 • TIJDELIJKE AANBIEDING RIJSWIJK: 3 MAANDEN GRATIS KUNST HUREN
  We weten zeker dat u onder de indruk zult zijn en bieden u daarom het gehele eerste kwartaal gratis* kunst aan. Kunst zonder kosten!
  * Gratis en zonder verplichtingen. Vraag onze kunstadviseur naar de voorwaarden.
 • EENVOUDIG KUNST RUILEN
  Uw kunstwerken worden desgewenst jaarlijks gewisseld, zonder dat u daar kosten voor heeft.
 • MEER DAN 10 JAAR VERTROUWD ADRES
  Wij verzorgen al meer dan 10 jaar kunstuitleen in Rijswijk e.o. en hebben zeer trouwe klanten - van kleine tot grote ondernemingen.
 • ALLES INCLUSIEF: KUNSTADVIES, INRICHTING, VERZEKERING EN PERFECT OPGEHANGEN IN RIJSWIJK e.o
  Op maat gemaakt kunstadvies - zonder verplichtingen. Kosteloze bezorging, inrichting en verzekering van uw kunst in Rijswijk en daarbuiten.

Enige referenties kunstuitleen
Ook Abn Amro huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Just2m huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Rabobank huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Wende Personeelsdiensten huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Pixel Industries huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Zalv huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Hotel Asteria huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Interfaceflor huurt kunst bij Uw Kunstuitleen

Kunst in Rijswijk: Rijswijk en kunstenaars in het nieuws

Alle kunstvormen komen samen op Amateurkunstfestival
Organisator Hen van Dijk is blij met het resultaat: 'In het voorjaar zijn de voorbereidingen begonnen onder leiding van Kunstgebouw Rijswijk .' Kunstgebouw is de provinciale organisatie voor kunst en cultuur in Zuid-Holland. 'In de omgeving van Rijswijk ...
bron: www.dichtbij.nl
Amateurkunst op de markt
Een grote variatie aan voorstellingen op allerlei locaties door amateurverenigingen en individuele kunstenaars . Lag het aan de regen, het vroege tijdstip of aan gebrek aan publiciteit? Of kan het ... "De amateurkunst gaat de markt op"was een ...
bron: www.dichtbij.nl
Wethouder en kunstenaarszoon onthullen “Twee vogels”
De gemeente liet het beeld in 1966 maken door de toen al gerenommeerde kunstenaar Carel Visser. Jaren later werd besloten tot restauratie, maar in het atelier van Visser in Rijswijk werd besloten dat het maken van een kopie verstandiger was. Het beeld ...
bron: www.denhelderactueel.nl
Gerco de Ruijter vereeuwigt landschap vanuit de lucht
NEERIJNEN - Gerco de Ruijter maakte het vijfde schilderij in de serie 'Vereeuwigd Landschap', waarbij elk jaar een kunstenaar het landschap van Neerijnen ter hoogte van de Waalbandijk verbeeldt. Van 9 tot 25 oktober ... Daarnaast zijn in de theaterzaal ...
bron: www.nieuwsbladgeldermalsen.nl
Uw Kunstuitleen verzorgt kunstuitleen in heel Nederland