kunstuitleen Reimerswaal
Kunst lenen in Reimerswaal

Originele kunstwerken al te huur in Reimerswaal onder de € 10,- p/m. We komen graag bij u langs. Kosteloos advies en vrijblijvende offerte.

Uw kunstuitleen verhuurt kunst aan bedrijven en instellingen in Reimerswaal. Tijdelijk uw kunst 3 maanden gratis op proef - inclusief tevredenheidsgarantie.


Lou Thissen

Theo Koster

Klaas Gubbels

Rik van Iersel

Bram Reijnders

Karel Appel

Ananda Nahu

Sjaak Smetsers

Rik Davids
Mooie kunst voor uw bedrijf? Neem nu vrijblijvend contact op met Uw Kunstuitleen Reimerswaal.
tel: 0800-KUNSTUITLEEN (0800-5867884)
Contact
Uw kunstuitleen voor bedrijven en organisaties in Reimerswaal en omgeving.

Uw Kunstuitleen in Reimerswaal

Uw Kunstuitleen verhuurt kunst in Reimerswaal en omgeving. Bedrijven kiezen steeds vaker voor kunstuitleen. Reimerswaal met steeds meer kunst. Uw Kunstuitleen Reimerswaal verhuurt kunst in Krabbendijke, Kruiningen, Rilland en Yerseke.

Kunst bij bedrijven heeft vele voordelen, waaronder bijdragen in de uitstraling van uw organisatie, sfeer en creativiteit. Versterk de identiteit van uw bedrijf - laat uw muren voor u spreken.

Kunstverhuur voor Krabbendijke, Kruiningen, Rilland en Yerseke

Kunst van Uw Kunstuitleen inspireert en motiveert steeds meer mensen in Reimerswaal en omgeving. De Reimerswaalse kunstuitleen verhuurt zo kunst aan allerlei ondernemingen in de provincie Zeeland. De kunstverhuur wordt ook verzorgd in onder meer:
 • Rilland
 • Yerseke
 • Krabbendijke
 • Kruiningen

Uw artotheek voor zowel grote ondernemingen, als midden- en klein bedrijf, overheidsinstellingen en hotels.

Welke kunst past bij uw organisatie?

Inmiddels bedienen we reeds vele bedrijven met kunst in Reimerswaal en omgeving - en omdat onze klanten net zo uniek zijn als onze kunst, denken we graag met u mee over wat past bij u.

De praktijk leert dat contact met onze kunstadviseur het snelst en gemakkelijkst werkt om u te helpen met kunst die past bij uw bedrijf en uw budget.

Contact met onze kunstadviseur kan desgewenst telefonisch, maar we komen nog liever bij u langs in Reimerswaal voor een vrijblijvende kennismaking, zodat wij u onze kunstwerken kunnen tonen.

Voordelen van kunst huren bij Uw Kunstuitleen

 • TIJDELIJKE AANBIEDING REIMERSWAAL: 3 MAANDEN GRATIS KUNST HUREN
  We weten zeker dat u onder de indruk zult zijn en bieden u daarom het gehele eerste kwartaal gratis* kunst aan. Kunst zonder kosten!
  * Gratis en zonder verplichtingen. Vraag onze kunstadviseur naar de voorwaarden.
 • ALLES INCLUSIEF: KUNSTADVIES, INRICHTING, VERZEKERING EN PERFECT OPGEHANGEN IN REIMERSWAAL e.o
  Op maat gemaakt kunstadvies - zonder verplichtingen. Kosteloze bezorging, inrichting en verzekering van uw kunst in Reimerswaal en daarbuiten.
 • MEER DAN 10 JAAR VERTROUWD ADRES
  Wij verzorgen al meer dan 10 jaar kunstuitleen in Reimerswaal e.o. en hebben zeer trouwe klanten - van kleine tot grote ondernemingen.
 • EENVOUDIG KUNST RUILEN
  Uw kunstwerken worden desgewenst jaarlijks gewisseld, zonder dat u daar kosten voor heeft.

Enige referenties kunstuitleen
Ook Witron huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Blitta huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Nh Hotels huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Rabobank huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Hampshire Hotels huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Just2m huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Proemium huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Vdk huurt kunst bij Uw Kunstuitleen

Kunst in Reimerswaal: Reimerswaal en kunstenaars in het nieuws

Rioolheffing in Reimerswaal fors omhoog voor alleenstaanden
KRABBENDIJKE - Alleenstaanden in de gemeente Reimerswaal gaan de komende jaren fors meer rioolbelasting betalen: gemiddeld twintig euro per jaar. Voor gezinnen gaat de rioolheffing juist met veertig euro omlaag. Een voorstel van de SGP met deze  ...
bron: www.pzc.nl
Reimerswaal biedt industrieterrein Olzendepolder Yerseke aan voor opvang ...
YERSEKE - Als het aan de gemeente Reimerswaal ligt, wonen er over een half jaar 150 vluchtelingen in de Olzendepolder bij Yerseke. Dat heeft wethouder Jaap Sinke vandaag bekend gemaakt. Andries Jumelet van de ChristenUnie is 'woest' over het  ...
bron: www.pzc.nl
Leefbaar Reimerswaal: red toren Bathsewegkerk Rilland met geld van Tennet
RILLAND - Leefbaar Reimerswaal wil alles op alles zetten om de toren van de Bathsewegkerk in Rilland te redden. Fractievoorzitter Marien Weststrate komt daarom vanavond tijdens de gemeenteraadsvergadering met een voorstel om 275.000 uit te trekken  ...
bron: www.pzc.nl
Meer geld voor ouderen in Reimerswaal
Kunstenaar strijkt neer in Kattendijke. Noord-Beveland twijfelt over nieuwjaarsreceptie. Herinrichting Kerkhoekstraat begint. Frank en Jacoba zijn weer thuis (video). Camping en villapark De Paardekreek ruilt tennisbaan in voor buitenzwembad. Meer ...
bron: www.pzc.nl
Boeiende Kunst uit de Polder in Rilland
RILLAND – In het kader van haar project Kunst uit de Polder nodigt Loes Müller jaarlijks collega- kunstenaars uit om te exposeren. De exposities zijn te vinden in en rond haar atelier in het buitengebied van Rilland. Kunst in diverse disciplines en ...
bron: internetbode.nl
Uw Kunstuitleen verzorgt kunstuitleen in heel Nederland