kunstuitleen Nieuwegein
Kunst bij u in Nieuwegein

We komen graag bij u langs in Nieuwegein. Uw kunstuitleen verzorgt kunst die past in uw bedrijf én in uw budget. De voordeligste manier om kunst te verkrijgen.

Neem contact op om kunst te lenen voor uw organisatie in Nieuwegein of omgeving. En tijdelijk uw kunst 3 maanden gratis op proef en zonder verplichtingen.


Tania Strickrodt

Jef Poldervaart

Gabriel Bertazolli

Henk Helmantel

Charlotte Molenkamp

Claus Costa

Rodrigo Izolag

Julia Ninio

Ananda Nahu
Mooie kunst voor uw bedrijf? Neem nu vrijblijvend contact op met Uw Kunstuitleen Nieuwegein.
tel: 0800-KUNSTUITLEEN (0800-5867884)
Contact
Uw kunstuitleen voor bedrijven en organisaties in Nieuwegein en omgeving.

Uw Kunstuitleen in Nieuwegein

Uw Kunstuitleen verhuurt kunst in Nieuwegein en omgeving. Steeds meer organisaties kiezen voor kunstuitleen. Nieuwegein met steeds meer kunst.

Kunst in een organisatie heeft vele voordelen, waaronder bijdragen in sfeer, creativiteit en uitstraling van uw organisatie. Versterk de identiteit van uw bedrijf - laat uw muren voor u spreken.

Kunstverhuur voor Nieuwegein

Kunst van Uw Kunstuitleen inspireert en motiveert steeds meer mensen in Nieuwegein en omgeving. De Nieuwegeinse kunstuitleen verhuurt zo kunst aan allerlei ondernemingen in de provincie Utrecht. Uw artotheek voor zowel grote ondernemingen, als midden- en klein bedrijf, overheidsinstellingen en hotels.

Kunst - net zo uniek als uw bedrijf

Inmiddels bedienen we reeds vele bedrijven met kunst in Nieuwegein en omgeving - en omdat onze klanten net zo uniek zijn als onze kunst, denken we graag met u mee over wat past bij u.

De praktijk leert dat contact met onze kunstadviseur het snelst en gemakkelijkst werkt om u te helpen met kunst die past bij uw bedrijf en uw budget.

Contact met onze kunstadviseur kan desgewenst telefonisch, maar we komen nog liever bij u langs in Nieuwegein voor een vrijblijvende kennismaking, zodat wij u onze kunstwerken kunnen tonen.

Voordelen van kunst huren bij Uw Kunstuitleen

 • TIJDELIJKE AANBIEDING NIEUWEGEIN: 3 MAANDEN GRATIS KUNST HUREN
  We weten zeker dat u onder de indruk zult zijn en bieden u daarom het gehele eerste kwartaal gratis* kunst aan. Kunst zonder kosten!
  * Gratis en zonder verplichtingen. Vraag onze kunstadviseur naar de voorwaarden.
 • MEER DAN 10 JAAR VERTROUWD ADRES
  Wij verzorgen al meer dan 10 jaar kunstuitleen in Nieuwegein e.o. en hebben zeer trouwe klanten - van kleine tot grote ondernemingen.
 • FLEXIBEL LENEN, SPAREN OF LEASEN
  Kunst huren, sparen, kopen of leasen, net wat het beste bij u past.
 • EENVOUDIG KUNST RUILEN
  Uw kunstwerken worden desgewenst jaarlijks gewisseld, zonder dat u daar kosten voor heeft.

Enige referenties kunstuitleen
Ook Nh Hotels huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Emolife huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Hotel Asteria huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Pharmatech huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Otto Bock huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Pixel Industries huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Contour Accountants huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Lexence Advocaten Notarissen huurt kunst bij Uw Kunstuitleen

Kunst in Nieuwegein: Nieuwegein en kunstenaars in het nieuws

Nieuwegein biedt parkeerders een 'beleving'
In parkeergarage Het Theater hebben de kunstenaars Margit Lukács en Persijn Broersen voor de parkeerder met kunstwanden een reis door de tijd gecreëerd, waarbij elk van de zes parkeerverdiepingen een ander historisch thema heeft. Muzikanten Berend ...
bron: www.telegraaf.nl
Parkeergarages met kunst en geluid geopend
Parkeergarage Het Theater, ontworpen door de Architekten Cie., beschikt over lichtwanden naar ontwerp van de kunstenaars Margit Lukács en Persijn Broersen. Zij hebben een tijdlijn van Nieuwegein van het verleden tot de toekomst gemaakt, door per ...
bron: www.architectenweb.nl
Spinvis maakt soundtrack voor parkeergarage Nieuwegein
Gecombineerd met het lichtkunstwerk van de Poolse kunstenaar Jaroslaw Flicinski moeten ze de automobilisten een gevoel van welbehagen geven. Het okergele lichtkunstwerk van Flicinski verbeeldt wapperende gordijnen in de zon. Spinvis was net bezig ...
bron: www.dearchitect.nl
Nieuwegein biedt multimediaal parkeren
Woensdag worden twee vernieuwde parkeergarages gepresenteerd, waarin kunstwanden, lichtwanden en muzikale kunstwerken de parkeerders 'instinctief' van hun auto naar de uitgang leiden en weer terug. Verschillende kunstenaars werkten mee aan het ...
bron: www.nu.nl
Opvallende nieuwe parkeergarages in Nieuwegein
Kunst , licht en geluid. Opvallende kenmerken van enkele nieuwe parkeergarages die in Nieuwegein in gebruik zijn genomen. De Poolse kunstenaar Jaroslaw Flicinski bedacht voor de parkeergarage Stadshuis een kunstwerk dat niet alleen dient als ...
bron: www.verkeersnet.nl
Uw Kunstuitleen verzorgt kunstuitleen in heel Nederland