kunstuitleen Lisse
Kunst in uw bedrijf te Lisse

Originele kunstwerken al te huur in Lisse onder de € 10,- p/m. Kosteloos advies en vrijblijvende offerte. Uw kunstuitleen verzorgt kunst die past in uw bedrijf én in uw budget.

Met onze jarenlange kunstuitleen ervaring in Lisse helpen wij u graag met kunst die bij uw organisatie past. En tijdelijk uw kunst 3 maanden gratis op proef en zonder verplichtingen.


Dario Bosa

James Rizzi

Frank Stoopman

Eva Gramm

Ron van der Werf

Gabriel Bertazolli

Claudio Roncoli

Ton Schulten

Robson Reismarques
Mooie kunst voor uw bedrijf? Neem nu vrijblijvend contact op met Uw Kunstuitleen Lisse.
tel: 0800-KUNSTUITLEEN (0800-5867884)
Contact
Uw kunstuitleen voor bedrijven en organisaties in Lisse en omgeving.

Uw Kunstuitleen in Lisse

Uw Kunstuitleen verhuurt kunst in Lisse en omgeving. Bedrijven kiezen steeds vaker voor kunstuitleen. Lisse in creatieve stijl.

Kunst in een organisatie heeft vele voordelen, waaronder bijdragen in sfeer, creativiteit en uitstraling van uw organisatie. Versterk de identiteit van uw bedrijf - laat uw muren voor u spreken.

Kunstverhuur voor Lisse

Kunst van Uw Kunstuitleen inspireert en motiveert steeds meer mensen in Lisse en omgeving. De Lissese kunstuitleen verhuurt zo kunst aan allerlei ondernemingen in de provincie Zuid-Holland. Uw artotheek voor zowel grote ondernemingen, als midden- en klein bedrijf, overheidsinstellingen en hotels.

Kunst die past bij uw bedrijf en uw budget

Inmiddels bedienen we reeds vele bedrijven met kunst in Lisse en omgeving - en omdat onze klanten net zo uniek zijn als onze kunst, denken we graag met u mee over wat past bij u.

De praktijk leert dat contact met onze kunstadviseur het snelst en gemakkelijkst werkt om u te helpen met kunst die past bij uw bedrijf en uw budget.

Contact met onze kunstadviseur kan desgewenst telefonisch, maar we komen nog liever bij u langs in Lisse voor een vrijblijvende kennismaking, zodat wij u onze kunstwerken kunnen tonen.

Voordelen van kunst huren bij Uw Kunstuitleen

 • TIJDELIJKE AANBIEDING LISSE: 3 MAANDEN GRATIS KUNST HUREN
  We weten zeker dat u onder de indruk zult zijn en bieden u daarom het gehele eerste kwartaal gratis* kunst aan. Kunst zonder kosten!
  * Gratis en zonder verplichtingen. Vraag onze kunstadviseur naar de voorwaarden.
 • MEER DAN 10 JAAR VERTROUWD ADRES
  Wij verzorgen al meer dan 10 jaar kunstuitleen in Lisse e.o. en hebben zeer trouwe klanten - van kleine tot grote ondernemingen.
 • ZEER BETAALBAAR en FISCAAL VOORDELIG
  U huurt al kunst v.a. € 7,50 p/m. Plus: Onze kunst is fiscaal aftrekbaar.
 • FLEXIBEL LENEN, SPAREN OF LEASEN
  Kunst huren, sparen, kopen of leasen, net wat het beste bij u past.

Enige referenties kunstuitleen
Ook Cosmedic huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Philips huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Interfaceflor huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Abn Amro huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Hampshire Hotels huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Quota Installatietechniek huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Nh Hotels huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Julicher Meijer huurt kunst bij Uw Kunstuitleen

Kunst in Lisse: Lisse en kunstenaars in het nieuws

Keukenhof heeft dit jaar De Stijl als thema
Nieuw dit jaar is de entree van het bloemenpark in Lisse . Onder architectuur van Mecanoo uit Delft is een gebouw neergezet dat veel groter is dan de oude kleine ingang, zegt een woordvoerster. Ook de verdere toegang naar het park is ruimer opgezet om  ...
bron: www.parool.nl
Artiest pakt vrouw letterlijk in met Metro
Het liefst willen wij van Metro natuurlijk dat gelezen exemplaren van de krant in de trein achterblijven voor de volgende reizigers. Zo kunnen immers de meeste mensen van ons dagblad genieten. Toch kunnen we het ook wel waarderen als iemand iets  ...
bron: www.metronieuws.nl
Vrolijk keramiek voor huis en tuin
... is toegankelijk en vrolijk en ook kleurrijk. In 2015 is zij uitgenodigd om deel te nemen aan de Clay 2Day tentoonstelling in Lisse . ... “Het is de vrijheid van de kunstenaar om aan symbolen een eigen definitie te geven. Ik werk dan ook graag met ...
bron: www.borneboeit.nl
Niek Oosterlee nieuwe trainer van GVVV
Niek heeft bij zijn vorige clubs Rijnsburgse Boys en FC Lisse bewezen dat hij een uitstekende trainer is op het hoogste amateurniveau", zegt Loek Budding, bestuurslid technische zaken. ,,We hebben de afgelopen dagen goede gespreken gevoerd en  ...
bron: veenendaalsekrant.nl
De kunst van het kopen
Hij denkt dan aan kunstenaars als Dirck van der Lisse en Jacob de Heusch uit de 17de eeuw, en Jan ten Compe en Hendrik Keun uit de 18de eeuw. 'Voor pakweg een half miljoen euro is echt een ongelooflijk leuke collectie op te bouwen van de wat kleinere  ...
bron: fd.nl
Uw Kunstuitleen verzorgt kunstuitleen in heel Nederland