kunstuitleen Leusden
Kunst in uw bedrijf te Leusden

Of het nu gaat om 1 of 1.000 kunstwerken, we denken altijd met u mee. We komen graag bij u langs in Leusden. Uw kunstuitleen verzorgt kunst die past in uw bedrijf én in uw budget.

Uw kunstuitleen verhuurt kunst aan bedrijven en instellingen in Leusden. En nu uw kunst 3 maanden gratis op proef en zonder verplichtingen.


Dario Bosa

Paul Blanca

Tania Strickrodt

Ron van der Werf

Giuseppe Lamers

Rodrigo Saramago

Smael

Mohammed Quraish

Frank Stoopman
Mooie kunst voor uw bedrijf? Neem nu vrijblijvend contact op met Uw Kunstuitleen Leusden.
tel: 0800-KUNSTUITLEEN (0800-5867884)
Contact
Uw kunstuitleen voor bedrijven en organisaties in Leusden en omgeving.

Uw Kunstuitleen in Leusden

Uw Kunstuitleen verhuurt kunst in Leusden en omgeving. Steeds meer organisaties kiezen voor kunstuitleen. Leusden met steeds meer kunst.

Kunst in de werkomgeving heeft vele voordelen, waaronder bijdragen in de uitstraling van uw organisatie, sfeer en creativiteit. Versterk de identiteit van uw bedrijf - laat uw muren voor u spreken.

Kunstverhuur voor Leusden

Kunst van Uw Kunstuitleen inspireert en motiveert steeds meer mensen in Leusden en omgeving. De Leusdense kunstuitleen verhuurt zo kunst aan allerlei ondernemingen in de provincie Utrecht. Uw artotheek voor zowel grote ondernemingen, als midden- en klein bedrijf, overheidsinstellingen en hotels.

Welke kunst past bij uw organisatie?

Inmiddels bedienen we reeds vele bedrijven met kunst in Leusden en omgeving - en omdat onze klanten net zo uniek zijn als onze kunst, denken we graag met u mee over wat past bij u.

De praktijk leert dat contact met onze kunstadviseur het snelst en gemakkelijkst werkt om u te helpen met kunst die past bij uw bedrijf en uw budget.

Contact met onze kunstadviseur kan desgewenst telefonisch, maar we komen nog liever bij u langs in Leusden voor een vrijblijvende kennismaking, zodat wij u onze kunstwerken kunnen tonen.

Voordelen van kunst huren bij Uw Kunstuitleen

 • TIJDELIJKE AANBIEDING LEUSDEN: 3 MAANDEN GRATIS KUNST HUREN
  We weten zeker dat u onder de indruk zult zijn en bieden u daarom het gehele eerste kwartaal gratis* kunst aan. Kunst zonder kosten!
  * Gratis en zonder verplichtingen. Vraag onze kunstadviseur naar de voorwaarden.
 • EENVOUDIG KUNST RUILEN
  Uw kunstwerken worden desgewenst jaarlijks gewisseld, zonder dat u daar kosten voor heeft.
 • KUNST VAN BEKENDE KUNSTENAARS
  Vanuit de grootste kunstuitleen in Nederland, bieden wij u moderne kunst van honderden gerenomeerde kunstenaars.
 • ALLES INCLUSIEF: KUNSTADVIES, INRICHTING, VERZEKERING EN PERFECT OPGEHANGEN IN LEUSDEN e.o
  Op maat gemaakt kunstadvies - zonder verplichtingen. Kosteloze bezorging, inrichting en verzekering van uw kunst in Leusden en daarbuiten.

Enige referenties kunstuitleen
Ook Lexence Advocaten Notarissen huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Pixel Industries huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Van Den Beuken Catering huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Abn Amro huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Philips huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Zorgresidentie huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Hampshire Hotels huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Cosmedic huurt kunst bij Uw Kunstuitleen

Kunst in Leusden: Leusden en kunstenaars in het nieuws

Liz Barents wint nationale gastvrijheidsprijs
DEURNE - De 21-jarige Liz Barents heeft afgelopen maandag de nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs gewonnen. Liz is afkomstig uit Deurne en woont tegenwoordig in Leusden . Ze was de beste van alle deelnemende talenten van 18 tot en met 21 jaar die  ...
bron: www.weekbladvoordeurne.nl
'Jewels, Pics & Paintings' in Huize De Boom
LEUSDEN Kunst neerzetten op een hoog niveau is voor beeldend kunstenaar Mijpe het doel van deze expositie. Haar atelier is gevestigd naast Huize De Boom, in de volksmond het Turnergebouw aan de Arnhemseweg. Nu geeft ze Leusden en omgeving  ...
bron: leusderkrant.nl
Expositie Artiplu bij Hoeve Groot Zandbrink
... werd de Vereniging Beeldend Kunstenaars Leusden , de VBKL, een beroepsvereniging waarvoor een kunstopleiding nodig was. Inmiddels hoeft men niet meer persé een kunstopleiding te hebben gedaan, autodidact mag ook maar de kunstenaar moet wel  ...
bron: leusderkrant.nl
Kunstproject 'een ontmoetingsplaats voor Leusdenaren'
Het in 2014 opgerichte Leusdense museum voor hedendaagse kunst , M.A.C. House Leusden , heeft als filosofie dat een kunstenaar inspiratie nodig heeft om een werk te kunnen maken én dat elk mens ook inspiratie nodig heeft in het dagelijks werk en leven.
bron: leusderkrant.nl
Wandelen langs beelden en kunst
We beginnen onze beeldenroute bij de VVV Leusden , waar voor de ingang het beeld van kunstenaar Miep Maarse staat. Volgens de routebeschrijving wordt dit object 'De gelukkige olifant' genoemd en is het in 2002 in het kader van het Jaar van de  ...
bron: www.leusdennu.nl
Uw Kunstuitleen verzorgt kunstuitleen in heel Nederland