kunstuitleen Leusden
Kunst lenen in Leusden

We komen graag bij u langs in Leusden. De voordeligste manier om kunst te verkrijgen. Uw kunstuitleen verzorgt kunst die past in uw bedrijf én in uw budget.

De kunstuitleen in Leusden voor bedrijven en instellingen. En nu uw kunst 3 maanden gratis op proef en zonder verplichtingen.


Julia Ninio

Ron van der Werf

Paul Blanca

George Heidweiller

Anderson Thives

Shahid Parvez

SR Rodrigues

Armando

Jan Cremer
Mooie kunst voor uw bedrijf? Neem nu vrijblijvend contact op met Uw Kunstuitleen Leusden.
tel: 0800-KUNSTUITLEEN (0800-5867884)
Contact
Uw kunstuitleen voor bedrijven en organisaties in Leusden en omgeving.

Uw Kunstuitleen in Leusden

Uw Kunstuitleen verhuurt kunst in Leusden en omgeving. Steeds meer organisaties kiezen voor kunstuitleen. Leusden in creatieve stijl.

Kunst voor bedrijven heeft vele voordelen, waaronder bijdragen in sfeer, creativiteit en uitstraling van uw organisatie. Versterk de identiteit van uw bedrijf - laat uw muren voor u spreken.

Kunstverhuur voor Leusden

Kunst van Uw Kunstuitleen inspireert en motiveert steeds meer mensen in Leusden en omgeving. De Leusdense kunstuitleen verhuurt zo kunst aan allerlei ondernemingen in de provincie Utrecht. Uw artotheek voor zowel grote ondernemingen, als midden- en klein bedrijf, overheidsinstellingen en hotels.

Welke kunst past bij uw organisatie?

Inmiddels bedienen we reeds vele bedrijven met kunst in Leusden en omgeving - en omdat onze klanten net zo uniek zijn als onze kunst, denken we graag met u mee over wat past bij u.

De praktijk leert dat contact met onze kunstadviseur het snelst en gemakkelijkst werkt om u te helpen met kunst die past bij uw bedrijf en uw budget.

Contact met onze kunstadviseur kan desgewenst telefonisch, maar we komen nog liever bij u langs in Leusden voor een vrijblijvende kennismaking, zodat wij u onze kunstwerken kunnen tonen.

Voordelen van kunst huren bij Uw Kunstuitleen

 • TIJDELIJKE AANBIEDING LEUSDEN: 3 MAANDEN GRATIS KUNST HUREN
  We weten zeker dat u onder de indruk zult zijn en bieden u daarom het gehele eerste kwartaal gratis* kunst aan. Kunst zonder kosten!
  * Gratis en zonder verplichtingen. Vraag onze kunstadviseur naar de voorwaarden.
 • ALLES INCLUSIEF: KUNSTADVIES, INRICHTING, VERZEKERING EN PERFECT OPGEHANGEN IN LEUSDEN e.o
  Op maat gemaakt kunstadvies - zonder verplichtingen. Kosteloze bezorging, inrichting en verzekering van uw kunst in Leusden en daarbuiten.
 • KUNST VOOR BEDRIJVEN VAN ELKE OMVANG
  U kunt altijd bij ons terecht - voor grote, maar ook voor kleine aantallen kunstwerken.
 • ORIGINELE KUNST ipv ZEEFDRUKKEN
  Uw Kunstuitleen werkt uitsluitend met originele kunst, echte verf echte passie dus zonder glas en zonder lijsten.

Enige referenties kunstuitleen
Ook Van Den Beuken Catering huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Otto Bock huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Lexence Advocaten Notarissen huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Hotel Asteria huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Proemium huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Eden Hotels huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Hampshire Hotels huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Zorgresidentie huurt kunst bij Uw Kunstuitleen

Kunst in Leusden: Leusden en kunstenaars in het nieuws

Sosse Serpenti derde bij Kunstbende
Sosse heeft haar finaleplek en fraaie prijs te danken aan haar bijzondere kunststijl, een combinatie van Pop Art en Art Nouveau. Ze volgde jarenlang lessen bij Scholen in de Kunst en zit op de Kunstacademie. Kunstbende is een jaarlijkse wedstrijd voor  ...
bron: leusderkrant.nl
Ook Kamp Amersfoort treurt om Armando
LEUSDEN Willemien Meershoek, directeur van Kamp Amersfoort, heeft maandagmorgen bloemen geplaatst bij de Ladder van kunstenaar Armando, die zondag overleed. ,,We treuren om het verlies van deze bijzondere persoonlijkheid, die decennialang  ...
bron: leusderkrant.nl
Kunst in keramiek en op doek
Tot 17 maart worden schilderijen van Ruud Oeben en keramiek van Mayke Meeuwis tentoongesteld in de foyer van Theater De Tuin. Leusden - Mayke Meewis woonde zeven jaar in Zuid-Afrika. Daar raakte zij ge├»nspireerd en gefascineerd door de kleurrijke  ...
bron: www.leusdennu.nl
Cultureel Erfgoed - Tentoonstellingen Museum MAC House Leusden
De tentoonstelling 'Cultural Heritage from another Perspective', betreft een Duo expositie van twee Leusdense kunstenaars ; Margareth Degeling en Manuel Azaro. Te zien zijn objecten en schilderingen. Thema's 'Geschiedenis en Mythologie'. Hoewel de  ...
bron: leusderkrant.nl
Open Atelier Route op 21 en 22 april
Ook zijn bij de kunstenaars de zogenoemde routeboekjes af te halen. De routeboekjes zijn nu ook al verkrijgbaar bij vele adressen in Leusden , Achterveld en Woudenberg zoals het Cultuurhuis in Woudenberg, de VVV's, bibliotheken, MFC Antares in de  ...
bron: destadamersfoort.nl
Uw Kunstuitleen verzorgt kunstuitleen in heel Nederland