kunstuitleen Leusden
Kunst huren in Leusden

Kosteloos advies en vrijblijvende offerte. Originele kunstwerken al te huur in Leusden onder de € 10,- p/m. De voordeligste manier om kunst te verkrijgen.

Uw kunstuitleen verhuurt kunst aan bedrijven en instellingen in Leusden. En nu uw kunst 3 maanden gratis op proef en zonder verplichtingen.


Rik Davids

Theo Koster

Maria de Vries

Wil Willemsen

Eugene Brands

Rodrigo Saramago

Eva Gramm

Corneille

Ron van der Werf
Mooie kunst voor uw bedrijf? Neem nu vrijblijvend contact op met Uw Kunstuitleen Leusden.
tel: 0800-KUNSTUITLEEN (0800-5867884)
Contact
Uw kunstuitleen voor bedrijven en organisaties in Leusden en omgeving.

Uw Kunstuitleen in Leusden

Uw Kunstuitleen verhuurt kunst in Leusden en omgeving. Steeds meer organisaties kiezen voor kunstuitleen. Leusden in creatieve stijl.

Kunst bij bedrijven heeft vele voordelen, waaronder bijdragen in sfeer, creativiteit en uitstraling van uw organisatie. Versterk de identiteit van uw bedrijf - laat uw muren voor u spreken.

Kunstverhuur voor Leusden

Kunst van Uw Kunstuitleen inspireert en motiveert steeds meer mensen in Leusden en omgeving. De Leusdense kunstuitleen verhuurt zo kunst aan allerlei ondernemingen in de provincie Utrecht. Uw artotheek voor zowel grote ondernemingen, als midden- en klein bedrijf, overheidsinstellingen en hotels.

Kunst - net zo uniek als uw bedrijf

Inmiddels bedienen we reeds vele bedrijven met kunst in Leusden en omgeving - en omdat onze klanten net zo uniek zijn als onze kunst, denken we graag met u mee over wat past bij u.

De praktijk leert dat contact met onze kunstadviseur het snelst en gemakkelijkst werkt om u te helpen met kunst die past bij uw bedrijf en uw budget.

Contact met onze kunstadviseur kan desgewenst telefonisch, maar we komen nog liever bij u langs in Leusden voor een vrijblijvende kennismaking, zodat wij u onze kunstwerken kunnen tonen.

Voordelen van kunst huren bij Uw Kunstuitleen

 • TIJDELIJKE AANBIEDING LEUSDEN: 3 MAANDEN GRATIS KUNST HUREN
  We weten zeker dat u onder de indruk zult zijn en bieden u daarom het gehele eerste kwartaal gratis* kunst aan. Kunst zonder kosten!
  * Gratis en zonder verplichtingen. Vraag onze kunstadviseur naar de voorwaarden.
 • FLEXIBEL LENEN, SPAREN OF LEASEN
  Kunst huren, sparen, kopen of leasen, net wat het beste bij u past.
 • VANUIT GROOTSTE GALERIE VAN NEDERLAND
  • Vanuit de grootste galerie in Nederland, bieden wij u moderne kunst van honderden gerenomeerde kunstenaars.
 • MEER DAN 10 JAAR VERTROUWD ADRES
  Wij verzorgen al meer dan 10 jaar kunstuitleen in Leusden e.o. en hebben zeer trouwe klanten - van kleine tot grote ondernemingen.

Enige referenties kunstuitleen
Ook Lexence Advocaten Notarissen huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Vdk huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Wende Personeelsdiensten huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Hampshire Hotels huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Eden Hotels huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Zalv huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Rabobank huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Interfaceflor huurt kunst bij Uw Kunstuitleen

Kunst in Leusden: Leusden en kunstenaars in het nieuws

Cultureel Erfgoed - Tentoonstellingen Museum MAC House Leusden
De tentoonstelling 'Cultural Heritage from another Perspective', betreft een Duo expositie van twee Leusdense kunstenaars ; Margareth Degeling en Manuel Azaro. Te zien zijn objecten en schilderingen. Thema's 'Geschiedenis en Mythologie'. Hoewel de  ...
bron: leusderkrant.nl
Sosse Serpenti derde bij Kunstbende
Sosse heeft haar finaleplek en fraaie prijs te danken aan haar bijzondere kunststijl, een combinatie van Pop Art en Art Nouveau. Ze volgde jarenlang lessen bij Scholen in de Kunst en zit op de Kunstacademie. Kunstbende is een jaarlijkse wedstrijd voor  ...
bron: leusderkrant.nl
Kunst in keramiek en op doek
Tot 17 maart worden schilderijen van Ruud Oeben en keramiek van Mayke Meeuwis tentoongesteld in de foyer van Theater De Tuin. Leusden - Mayke Meewis woonde zeven jaar in Zuid-Afrika. Daar raakte zij geĂŻnspireerd en gefascineerd door de kleurrijke  ...
bron: www.leusdennu.nl
Open Atelier Route op 21 en 22 april
Ook zijn bij de kunstenaars de zogenoemde routeboekjes af te halen. De routeboekjes zijn nu ook al verkrijgbaar bij vele adressen in Leusden , Achterveld en Woudenberg zoals het Cultuurhuis in Woudenberg, de VVV's, bibliotheken, MFC Antares in de  ...
bron: destadamersfoort.nl
Ook Kamp Amersfoort treurt om Armando
LEUSDEN Willemien Meershoek, directeur van Kamp Amersfoort, heeft maandagmorgen bloemen geplaatst bij de Ladder van kunstenaar Armando, die zondag overleed. ,,We treuren om het verlies van deze bijzondere persoonlijkheid, die decennialang  ...
bron: leusderkrant.nl
Uw Kunstuitleen verzorgt kunstuitleen in heel Nederland