kunstuitleen Leeuwarden
Kunst huren in Leeuwarden

Of het nu gaat om 1 of 1.000 kunstwerken, we denken altijd met u mee. Kosteloos advies en vrijblijvende offerte. De voordeligste manier om kunst te verkrijgen in Leeuwarden.

Neem contact op om kunst te lenen voor uw organisatie in Leeuwarden of omgeving. Tijdelijk uw kunst 3 maanden gratis op proef - inclusief tevredenheidsgarantie.


Rik van Iersel

Giuseppe Lamers

Gerdine Duijsens

Bram Reijnders

Eugene Brands

Carl Konst

Julio Ghiorzi

Charlotte Molenkamp

Robson Reismarques
Mooie kunst voor uw bedrijf? Neem nu vrijblijvend contact op met Uw Kunstuitleen Leeuwarden.
tel: 0800-KUNSTUITLEEN (0800-5867884)
Contact
Uw kunstuitleen voor bedrijven en organisaties in Leeuwarden en omgeving.

Uw Kunstuitleen in Leeuwarden

Uw Kunstuitleen verhuurt kunst in Leeuwarden en omgeving. Vele bedrijven kiezen voor kunst via kunstuitleen. Leeuwarden krijgt uitstraling. Uw Kunstuitleen Leeuwarden verhuurt kunst in Goutum, Leeuwarden en Wirdum.

Kunst bij bedrijven heeft vele voordelen, waaronder bijdragen in creativiteit, sfeer en uitstraling van uw bedrijf. Versterk de identiteit van uw bedrijf - laat uw muren voor u spreken.

Kunstverhuur voor Goutum, Leeuwarden en Wirdum

Kunst van Uw Kunstuitleen inspireert en motiveert steeds meer mensen in Leeuwarden en omgeving. De Leeuwardense kunstuitleen verhuurt zo kunst aan allerlei ondernemingen in de provincie Friesland. De kunstverhuur wordt ook verzorgd in onder meer:
 • Wirdum
 • Leeuwarden
 • Goutum

Uw artotheek voor zowel grote ondernemingen, als midden- en klein bedrijf, overheidsinstellingen en hotels.

Kunst die past bij uw bedrijf en uw budget

Inmiddels bedienen we reeds vele bedrijven met kunst in Leeuwarden en omgeving - en omdat onze klanten net zo uniek zijn als onze kunst, denken we graag met u mee over wat past bij u.

De praktijk leert dat contact met onze kunstadviseur het snelst en gemakkelijkst werkt om u te helpen met kunst die past bij uw bedrijf en uw budget.

Contact met onze kunstadviseur kan desgewenst telefonisch, maar we komen nog liever bij u langs in Leeuwarden voor een vrijblijvende kennismaking, zodat wij u onze kunstwerken kunnen tonen.

Voordelen van kunst huren bij Uw Kunstuitleen

 • TIJDELIJKE AANBIEDING LEEUWARDEN: 3 MAANDEN GRATIS KUNST HUREN
  We weten zeker dat u onder de indruk zult zijn en bieden u daarom het gehele eerste kwartaal gratis* kunst aan. Kunst zonder kosten!
  * Gratis en zonder verplichtingen. Vraag onze kunstadviseur naar de voorwaarden.
 • ALLES INCLUSIEF: KUNSTADVIES, INRICHTING, VERZEKERING EN PERFECT OPGEHANGEN IN LEEUWARDEN e.o
  Op maat gemaakt kunstadvies - zonder verplichtingen. Kosteloze bezorging, inrichting en verzekering van uw kunst in Leeuwarden en daarbuiten.
 • VANUIT GROOTSTE GALERIE VAN NEDERLAND
  • Vanuit de grootste galerie in Nederland, bieden wij u moderne kunst van honderden gerenomeerde kunstenaars.
 • MEER DAN 10 JAAR VERTROUWD ADRES
  Wij verzorgen al meer dan 10 jaar kunstuitleen in Leeuwarden e.o. en hebben zeer trouwe klanten - van kleine tot grote ondernemingen.

Enige referenties kunstuitleen
Ook Wende Personeelsdiensten huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Contour Accountants huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Witron huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Quota Installatietechniek huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Hampshire Hotels huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Just2m huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Vitalis huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Rabobank huurt kunst bij Uw Kunstuitleen

Kunst in Leeuwarden: Leeuwarden en kunstenaars in het nieuws

Stads... wordt stadsproducers
We willen Leeuwarden laten zien als een stad die in beweging is, een buzz die wij zichtbaar willen maken", was het antwoord. Deze twee mannen voelen de ... Langs muzikanten, kunstenaars , dichters en veel meer. Worden omgezet in crossmediale ...
bron: www.nieuwsbank.nl
Flikkerende tl-buizen wegens Freeze
LEEUWARDEN - Zo'n 110 flikkerende tl-buizen sieren de buitenkant van De Harmonie. Dat is ter gelegenheid van popfestival Freeze. Kunstenaar Bouke Groen zorgde ervoor dat de balken aan de gevel van de schouwburg bevestigd werden. Het werk heet ...
bron: www.lc.nl
Escher laat de wereld draaien
Hij komt op 17 juni 1898 ter wereld in Leeuwarden . Het Friese land zal zijn werk niet stempelen: begin jaren ... Maar het was niet de bedoeling van de kunstenaar om het de mensen moeilijk te maken. Escher: ā€˛Misschien streef ik wel uitsluitend ...
bron: www.refdag.nl
'Gedoogzones voor graffiti in Deventer'
DEVENTER - Wijs gedoogzones in Deventer aan waar graffiti- kunstenaars hun gang kunnen gaan. Die oproep ... Tijdens een bezoek aan Leeuwarden , waar al graffitizones zijn, zag de PvdA 'hoogstaande graffitikunst, die een stad mooier maakt. De partij ...
bron: www.destentor.nl
Gebeden op weg naar eenheidsdag
Andere mensen die een bijdragen leverden zijn onder meer bisschop Gerard de Korte van Groningen- Leeuwarden , kunstenaar en schrijver Otto de Bruijne en baptistenpredikant Douwe Visser. Open brief. De Raad van Kerken in Nederland liet gisteren via ...
bron: www.frieschdagblad.nl
Uw Kunstuitleen verzorgt kunstuitleen in heel Nederland