kunstuitleen Huizen
Kunst huren in Huizen

We komen graag bij u langs in Huizen. Uw kunstuitleen verzorgt kunst die past in uw bedrijf én in uw budget. Kosteloos advies en vrijblijvende offerte.

De kunstuitleen in Huizen voor bedrijven en instellingen. En tijdelijk uw kunst 3 maanden gratis op proef en zonder verplichtingen.


Rodrigo Saramago

Peter Klashorst

Gerdine Duijsens

Guy Olivier

Charlotte Molenkamp

Gabriel Bertazzoli

Clemens Briels

Sebastiao Rodrigues

Eugene Brands
Mooie kunst voor uw bedrijf? Neem nu vrijblijvend contact op met Uw Kunstuitleen Huizen.
tel: 0800-KUNSTUITLEEN (0800-5867884)
Contact
Uw kunstuitleen voor bedrijven en organisaties in Huizen en omgeving.

Uw Kunstuitleen in Huizen

Uw Kunstuitleen verhuurt kunst in Huizen en omgeving. Vele bedrijven kiezen voor kunst via kunstuitleen. Huizen in creatieve stijl.

Kunst in de werkomgeving heeft vele voordelen, waaronder bijdragen in sfeer, creativiteit en uitstraling van uw organisatie. Versterk de identiteit van uw bedrijf - laat uw muren voor u spreken.

Kunstverhuur voor Huizen

Kunst van Uw Kunstuitleen inspireert en motiveert steeds meer mensen in Huizen en omgeving. De Huizense kunstuitleen verhuurt zo kunst aan allerlei ondernemingen in de provincie Noord-Holland. Uw artotheek voor zowel grote ondernemingen, als midden- en klein bedrijf, overheidsinstellingen en hotels.

Kunst die hoort bij uw bedrijf

Inmiddels bedienen we reeds vele bedrijven met kunst in Huizen en omgeving - en omdat onze klanten net zo uniek zijn als onze kunst, denken we graag met u mee over wat past bij u.

De praktijk leert dat contact met onze kunstadviseur het snelst en gemakkelijkst werkt om u te helpen met kunst die past bij uw bedrijf en uw budget.

Contact met onze kunstadviseur kan desgewenst telefonisch, maar we komen nog liever bij u langs in Huizen voor een vrijblijvende kennismaking, zodat wij u onze kunstwerken kunnen tonen.

Voordelen van kunst huren bij Uw Kunstuitleen

 • TIJDELIJKE AANBIEDING HUIZEN: 3 MAANDEN GRATIS KUNST HUREN
  We weten zeker dat u onder de indruk zult zijn en bieden u daarom het gehele eerste kwartaal gratis* kunst aan. Kunst zonder kosten!
  * Gratis en zonder verplichtingen. Vraag onze kunstadviseur naar de voorwaarden.
 • ALLES INCLUSIEF: KUNSTADVIES, INRICHTING, VERZEKERING EN PERFECT OPGEHANGEN IN HUIZEN e.o
  Op maat gemaakt kunstadvies - zonder verplichtingen. Kosteloze bezorging, inrichting en verzekering van uw kunst in Huizen en daarbuiten.
 • VANUIT GROOTSTE GALERIE VAN NEDERLAND
  Vanuit de grootste galerie in Nederland, bieden wij u moderne kunst van honderden gerenomeerde kunstenaars.
 • FLEXIBEL LENEN, SPAREN OF LEASEN
  Kunst huren, sparen, kopen of leasen, net wat het beste bij u past.

Enige referenties kunstuitleen
Ook Eden Hotels huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Pharmatech huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Cosmedic huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Zorgresidentie huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Just2m huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Blitta huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Hotel Asteria huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Nh Hotels huurt kunst bij Uw Kunstuitleen

Kunst in Huizen: Huizen en kunstenaars in het nieuws

Vrees voor hogere huur ateliers
Roffel benadrukt dat SLAK met smalle marges werkt om betaalbare accommodaties voor de kunstenaars overeind te houden. Kunstenaars huizen via SLAK onder meer in twee torens in de Geitenkamp, in Schuytgraaf en in de oude HBS in Arnhem.
bron: www.gelderlander.nl
'Er bestaat maar één plankje'
"Als kind al was ik een groot bewonderaar van de Muiderkring, een groep kunstenaars , schrijvers en musici die in de zeventiende eeuw bijeenkwamen in het Muiderslot. Ik wilde dat ...
bron: www.trouw.nl
Weekend vol kunst in de stad
1/7. start playing the slideshow. ALMELO - Op veel plekken in de stad zijn zaterdag en zondag ateliers te bezoeken en installaties te zien van multimediale kunstenaars .Vanaf vijf uur zaterdagmiddag zijn er ook voorstellingen te zien op onverwachte plekken.
bron: www.tctubantia.nl
Opening Jacksart Galery
Naast de galerie aan de stationsstraat houdt Jack zijn atelier in het gebouw aan de Hoofdstraat, waar ook ik en mijn collega-fotografen en kunstenaars Emiel Bruggeman en Frans Polman huizen . Daar creeert hij zijn kunst en geeft hij zijn workshops.
bron: www.apeldoorndirect.nl
16e Huizer Atelierroute
Ruim 30 kunstenaars zullen dan hun atelierdeuren weer open zetten voor het publiek. Vanaf zaterdag 6 oktober is er in de Kunstuitleen van de bibliotheek in Huizen een overzichtstentoonstelling te zien met werk van alle deelnemende kunstenaars .
bron: www.6fm.nl
Uw Kunstuitleen verzorgt kunstuitleen in heel Nederland