kunstuitleen Hoorn
Kunst bij u in Hoorn

Uw kunstuitleen verzorgt kunst in Hoorn die past in uw bedrijf én in uw budget. De voordeligste manier om kunst te verkrijgen. Of het nu gaat om 1 of 1.000 kunstwerken, we denken altijd met u mee.

Met onze jarenlange kunstuitleen ervaring in Hoorn helpen wij u graag met kunst die bij uw organisatie past. En nu uw kunst 3 maanden gratis op proef en zonder verplichtingen.


William Malucu

Rik van Iersel

Herman Brood

Lou Thissen

Mart Seijkens

Julio Ghiorzi

Jan Cremer

Walter Leclair

Ton Schulten
Mooie kunst voor uw bedrijf? Neem nu vrijblijvend contact op met Uw Kunstuitleen Hoorn.
tel: 0800-KUNSTUITLEEN (0800-5867884)
Contact
Uw kunstuitleen voor bedrijven en organisaties in Hoorn en omgeving.

Uw Kunstuitleen in Hoorn

Uw Kunstuitleen verhuurt kunst in Hoorn en omgeving. Bedrijven kiezen steeds vaker voor kunstuitleen. Hoorn met steeds meer kunst.

Kunst in een organisatie heeft vele voordelen, waaronder bijdragen in de uitstraling van uw organisatie, sfeer en creativiteit. Versterk de identiteit van uw bedrijf - laat uw muren voor u spreken.

Kunstverhuur voor Hoorn

Kunst van Uw Kunstuitleen inspireert en motiveert steeds meer mensen in Hoorn en omgeving. De Hoornse kunstuitleen verhuurt zo kunst aan allerlei ondernemingen in de provincie Noord-Holland. Uw artotheek voor zowel grote ondernemingen, als midden- en klein bedrijf, overheidsinstellingen en hotels.

Welke kunst past bij uw organisatie?

Inmiddels bedienen we reeds vele bedrijven met kunst in Hoorn en omgeving - en omdat onze klanten net zo uniek zijn als onze kunst, denken we graag met u mee over wat past bij u.

De praktijk leert dat contact met onze kunstadviseur het snelst en gemakkelijkst werkt om u te helpen met kunst die past bij uw bedrijf en uw budget.

Contact met onze kunstadviseur kan desgewenst telefonisch, maar we komen nog liever bij u langs in Hoorn voor een vrijblijvende kennismaking, zodat wij u onze kunstwerken kunnen tonen.

Voordelen van kunst huren bij Uw Kunstuitleen

 • TIJDELIJKE AANBIEDING HOORN: 3 MAANDEN GRATIS KUNST HUREN
  We weten zeker dat u onder de indruk zult zijn en bieden u daarom het gehele eerste kwartaal gratis* kunst aan. Kunst zonder kosten!
  * Gratis en zonder verplichtingen. Vraag onze kunstadviseur naar de voorwaarden.
 • MEER DAN 10 JAAR VERTROUWD ADRES
  Wij verzorgen al meer dan 10 jaar kunstuitleen in Hoorn e.o. en hebben zeer trouwe klanten - van kleine tot grote ondernemingen.
 • KUNST VAN BEKENDE KUNSTENAARS
  Vanuit de grootste kunstuitleen in Nederland, bieden wij u moderne kunst van honderden gerenomeerde kunstenaars.
 • FLEXIBEL LENEN, SPAREN OF LEASEN
  Kunst huren, sparen, kopen of leasen, net wat het beste bij u past.

Enige referenties kunstuitleen
Ook Cosmedic huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Wende Personeelsdiensten huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Just2m huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Pixel Industries huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Julicher Meijer huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Zalv huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Witron huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Rabobank huurt kunst bij Uw Kunstuitleen

Kunst in Hoorn: Hoorn en kunstenaars in het nieuws

NH Vandaag: Andijk wil zijn 'gezicht' terug
ANDIJK De kunstroof in het Westfries Museum in Hoorn is al bijna acht jaar geleden, maar het houdt de gemoederen nog steeds flink bezig. Vooral in Andijk. De dorpsraad doet nu opnieuw een oproep aan de dief of dieven om de kunstwerken terug te ...
bron: www.rtvnh.nl
Verkoop expositie magisch realisme Paul Kok tijdens kunst10daagse Bergen
Kunstenaar Paul Kok uit Alkmaar houdt tijdens de Bergense Kunst10daagse, met zijn schilderijen vanaf 20 oktober 2012 tot en met zondag 28 oktober 2012 in het TNOntmoetingscentrum aan de Kogendijk 42A te Bergen een expositie ( verkoop). Paul is elke dag ...
bron: www.dichtbij.nl
#Diefstal Kunstdieven hebben blijkbaar een voorkeur voor Van Gogh
Januari 2005 (foto boven): Uit het Westfries Museum in Hoorn nemen dieven 23 schilderijen en kostbaar, oud zilverwerk mee met een totale waarde van ongeveer 10 miljoen euro. Het gaat om werk van schilders als Jan van Goyen, Jan Linsen en Matthias ...
bron: www.deondernemer.nl
Schilderijen en beelden in Kunstkelder
Zij werkt sinds 2003 als zelfstandig kunstenaar en exposeert geregeld om anderen deelgenoot te maken van haar belevingswereld. www.sijkarispens.nl. Gerda Kooger werkte ...
bron: www.deputtenaer.nl
Kamermuziekfestival Hoorn - muziek in historische panden
Opvallend in het programma is verder de combinatie van muziek en schilderkunst op zaterdagavond 3 november. In de Oosterkerk kan het publiek niet alleen genieten van muziek van het Fresco Trio, maar ook zien hoe drie Hoornse kunstenaars (Boxie, ...
bron: www.hoorngids.nl
Uw Kunstuitleen verzorgt kunstuitleen in heel Nederland