kunstuitleen Hilversum
Kunst bij u in Hilversum

We komen graag bij u langs in Hilversum. Uw kunstuitleen verzorgt kunst die past in uw bedrijf én in uw budget. Of het nu gaat om 1 of 1.000 kunstwerken, we denken altijd met u mee.

De kunstuitleen in Hilversum voor bedrijven en instellingen. En nu uw kunst 3 maanden gratis op proef en zonder verplichtingen.


Gabriel Bertazolli

Erik Zwezerijnen

Giuseppe Lamers

Dario Bosa

Henk Helmantel

Ton Schulten

Rodrigo Saramago

George Heidweiller

Ad Verstijnen
Mooie kunst voor uw bedrijf? Neem nu vrijblijvend contact op met Uw Kunstuitleen Hilversum.
tel: 0800-KUNSTUITLEEN (0800-5867884)
Contact
Uw kunstuitleen voor bedrijven en organisaties in Hilversum en omgeving.

Uw Kunstuitleen in Hilversum

Uw Kunstuitleen verhuurt kunst in Hilversum en omgeving. Steeds meer organisaties kiezen voor kunstuitleen. Hilversum met steeds meer kunst.

Kunst in een organisatie heeft vele voordelen, waaronder bijdragen in creativiteit, sfeer en uitstraling van uw bedrijf. Versterk de identiteit van uw bedrijf - laat uw muren voor u spreken.

Kunstverhuur voor Hilversum

Kunst van Uw Kunstuitleen inspireert en motiveert steeds meer mensen in Hilversum en omgeving. De Hilversumse kunstuitleen verhuurt zo kunst aan allerlei ondernemingen in de provincie Noord-Holland. Uw artotheek voor zowel grote ondernemingen, als midden- en klein bedrijf, overheidsinstellingen en hotels.

Kunst - net zo uniek als uw bedrijf

Inmiddels bedienen we reeds vele bedrijven met kunst in Hilversum en omgeving - en omdat onze klanten net zo uniek zijn als onze kunst, denken we graag met u mee over wat past bij u.

De praktijk leert dat contact met onze kunstadviseur het snelst en gemakkelijkst werkt om u te helpen met kunst die past bij uw bedrijf en uw budget.

Contact met onze kunstadviseur kan desgewenst telefonisch, maar we komen nog liever bij u langs in Hilversum voor een vrijblijvende kennismaking, zodat wij u onze kunstwerken kunnen tonen.

Voordelen van kunst huren bij Uw Kunstuitleen

 • TIJDELIJKE AANBIEDING HILVERSUM: 3 MAANDEN GRATIS KUNST HUREN
  We weten zeker dat u onder de indruk zult zijn en bieden u daarom het gehele eerste kwartaal gratis* kunst aan. Kunst zonder kosten!
  * Gratis en zonder verplichtingen. Vraag onze kunstadviseur naar de voorwaarden.
 • VANUIT GROOTSTE GALERIE VAN NEDERLAND
  • Vanuit de grootste galerie in Nederland, bieden wij u moderne kunst van honderden gerenomeerde kunstenaars.
 • MEER DAN 10 JAAR VERTROUWD ADRES
  Wij verzorgen al meer dan 10 jaar kunstuitleen in Hilversum e.o. en hebben zeer trouwe klanten - van kleine tot grote ondernemingen.
 • ALLES INCLUSIEF: KUNSTADVIES, INRICHTING, VERZEKERING EN PERFECT OPGEHANGEN IN HILVERSUM e.o
  Op maat gemaakt kunstadvies - zonder verplichtingen. Kosteloze bezorging, inrichting en verzekering van uw kunst in Hilversum en daarbuiten.

Enige referenties kunstuitleen
Ook Quota Installatietechniek huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Wmo Kantoor huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Pharmatech huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Hampshire Hotels huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Interfaceflor huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Thomassen Interieurs huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Eden Hotels huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Rabobank huurt kunst bij Uw Kunstuitleen

Kunst in Hilversum: Hilversum en kunstenaars in het nieuws

Familiedag in Museum Hilversum
Moderne kunst te moeilijk voor kinderen? Picasso zei ooit: `Ieder kind is een kunstenaar . Het probleem is een kunstenaar te blijven als je volwassen wordt' Kinderen kijken anders naar kunst dan volwassenen. Ze kennen weinig kaders kunnen een geheel ...
bron: www.nieuwsbank.nl
Verbeet: Verkleining Kamer slecht plan
HILVERSUM – Scheidend Tweede Kamervoorzitter Gerdi Verbeet vindt het „een slecht plan” om het aantal parlementariërs terug te brengen van 150 naar 100. Ze zei dat dinsdagavond in het tv-programma Nieuwsuur. Volgens haar zou het met 100 Kamerleden voor ...
bron: www.refdag.nl
Herontdekking kunstziel tijdens aterliernacht in het
HILVERSUM - De Post Atelier Nacht is een groot succes geworden. Het lijkt erop dat Hilversum zijn oude kunstziel heeft herontdekt. Veel Hilversummers namen een kijkje in het domein van dertig kunstenaars , die in het oude postkantoor hun residentie ...
bron: www.gooieneemlander.nl
Verbeelding heerst op Trompenburgh
'S-GRAVELAND - Leerlingen van klas 2b van het atheneum van het Roland Holst College in Hilversum hebben vrijdagmiddag hun werkstukken over de Gouden Eeuw tentoongesteld in de tuin van de historische buitenplaats Trompenburgh. Ouders mochten komen ...
bron: www.gooieneemlander.nl
Kort medianieuws 15 oktober 2012
... opnames van het tv-programma Schatgraven van Omroep Gelderland is een onbekend werk van Piet Mondriaan opgedoken. De Amersfoortse kunstenaar maakte het schilderij in 1896 toen hij nog op de kunstacademie zat. ... Marjolein Storimans, de weduwe van ...
bron: www.mediamagazine.nl
Uw Kunstuitleen verzorgt kunstuitleen in heel Nederland