kunstuitleen Hilversum
Uw kunstverhuur in Hilversum

Of het nu gaat om 1 of 1.000 kunstwerken, we denken altijd met u mee. De voordeligste manier om kunst te verkrijgen in Hilversum. Originele kunstwerken al te huur onder de € 10,- p/m.

Uw kunstuitleen verhuurt kunst aan bedrijven en instellingen in Hilversum. En tijdelijk uw kunst 3 maanden gratis op proef en zonder verplichtingen.


Shahid Parvez

James Rizzi

Rik Davids

Carl Konst

Marcel Wanders

SR Rodrigues

Rodrigo Izolag

Dario Bosa

Klaas Gubbels
Mooie kunst voor uw bedrijf? Neem nu vrijblijvend contact op met Uw Kunstuitleen Hilversum.
tel: 0800-KUNSTUITLEEN (0800-5867884)
Contact
Uw kunstuitleen voor bedrijven en organisaties in Hilversum en omgeving.

Uw Kunstuitleen in Hilversum

Uw Kunstuitleen verhuurt kunst in Hilversum en omgeving. Steeds meer organisaties kiezen voor kunstuitleen. Hilversum krijgt uitstraling.

Kunst bij bedrijven heeft vele voordelen, waaronder bijdragen in sfeer, creativiteit en uitstraling van uw organisatie. Versterk de identiteit van uw bedrijf - laat uw muren voor u spreken.

Kunstverhuur voor Hilversum

Kunst van Uw Kunstuitleen inspireert en motiveert steeds meer mensen in Hilversum en omgeving. De Hilversumse kunstuitleen verhuurt zo kunst aan allerlei ondernemingen in de provincie Noord-Holland. Uw artotheek voor zowel grote ondernemingen, als midden- en klein bedrijf, overheidsinstellingen en hotels.

Kunst die hoort bij uw bedrijf

Inmiddels bedienen we reeds vele bedrijven met kunst in Hilversum en omgeving - en omdat onze klanten net zo uniek zijn als onze kunst, denken we graag met u mee over wat past bij u.

De praktijk leert dat contact met onze kunstadviseur het snelst en gemakkelijkst werkt om u te helpen met kunst die past bij uw bedrijf en uw budget.

Contact met onze kunstadviseur kan desgewenst telefonisch, maar we komen nog liever bij u langs in Hilversum voor een vrijblijvende kennismaking, zodat wij u onze kunstwerken kunnen tonen.

Voordelen van kunst huren bij Uw Kunstuitleen

 • TIJDELIJKE AANBIEDING HILVERSUM: 3 MAANDEN GRATIS KUNST HUREN
  We weten zeker dat u onder de indruk zult zijn en bieden u daarom het gehele eerste kwartaal gratis* kunst aan. Kunst zonder kosten!
  * Gratis en zonder verplichtingen. Vraag onze kunstadviseur naar de voorwaarden.
 • FLEXIBEL LENEN, SPAREN OF LEASEN
  Kunst huren, sparen, kopen of leasen, net wat het beste bij u past.
 • EENVOUDIG KUNST RUILEN
  Uw kunstwerken worden desgewenst jaarlijks gewisseld, zonder dat u daar kosten voor heeft.
 • ZEER BETAALBAAR en FISCAAL VOORDELIG
  U huurt al kunst v.a. € 7,50 p/m. Plus: Onze kunst is fiscaal aftrekbaar.

Enige referenties kunstuitleen
Ook Proemium huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Quota Installatietechniek huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Hampshire Hotels huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Emolife huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Wende Personeelsdiensten huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Abn Amro huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Wmo Kantoor huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Otto Bock huurt kunst bij Uw Kunstuitleen

Kunst in Hilversum: Hilversum en kunstenaars in het nieuws

Verbeet: Verkleining Kamer slecht plan
HILVERSUM – Scheidend Tweede Kamervoorzitter Gerdi Verbeet vindt het „een slecht plan” om het aantal parlementariërs terug te brengen van 150 naar 100. Ze zei dat dinsdagavond in het tv-programma Nieuwsuur. Volgens haar zou het met 100 Kamerleden voor ...
bron: www.refdag.nl
Verbeelding heerst op Trompenburgh
'S-GRAVELAND - Leerlingen van klas 2b van het atheneum van het Roland Holst College in Hilversum hebben vrijdagmiddag hun werkstukken over de Gouden Eeuw tentoongesteld in de tuin van de historische buitenplaats Trompenburgh. Ouders mochten komen ...
bron: www.gooieneemlander.nl
Kort medianieuws 15 oktober 2012
... opnames van het tv-programma Schatgraven van Omroep Gelderland is een onbekend werk van Piet Mondriaan opgedoken. De Amersfoortse kunstenaar maakte het schilderij in 1896 toen hij nog op de kunstacademie zat. ... Marjolein Storimans, de weduwe van ...
bron: www.mediamagazine.nl
Familiedag in Museum Hilversum
Moderne kunst te moeilijk voor kinderen? Picasso zei ooit: `Ieder kind is een kunstenaar . Het probleem is een kunstenaar te blijven als je volwassen wordt' Kinderen kijken anders naar kunst dan volwassenen. Ze kennen weinig kaders kunnen een geheel ...
bron: www.nieuwsbank.nl
Herontdekking kunstziel tijdens aterliernacht in het
HILVERSUM - De Post Atelier Nacht is een groot succes geworden. Het lijkt erop dat Hilversum zijn oude kunstziel heeft herontdekt. Veel Hilversummers namen een kijkje in het domein van dertig kunstenaars , die in het oude postkantoor hun residentie ...
bron: www.gooieneemlander.nl
Uw Kunstuitleen verzorgt kunstuitleen in heel Nederland