kunstuitleen Heemstede
Uw kunstverhuur in Heemstede

Originele kunstwerken al te huur in Heemstede onder de € 10,- p/m. Uw kunstuitleen verzorgt kunst die past in uw bedrijf én in uw budget. We komen graag bij u langs.

De kunstuitleen in Heemstede voor bedrijven en instellingen. En nu uw kunst 3 maanden gratis op proef en zonder verplichtingen.


Theo Koster

William Malucu

Claudio Roncoli

Herman Brood

Jan Cremer

Peter Klashorst

Shahid Parvez

Claus Costa

Charlotte Molenkamp
Mooie kunst voor uw bedrijf? Neem nu vrijblijvend contact op met Uw Kunstuitleen Heemstede.
tel: 0800-KUNSTUITLEEN (0800-5867884)
Contact
Uw kunstuitleen voor bedrijven en organisaties in Heemstede en omgeving.

Uw Kunstuitleen in Heemstede

Uw Kunstuitleen verhuurt kunst in Heemstede en omgeving. Bedrijven kiezen steeds vaker voor kunstuitleen. Heemstede in creatieve stijl.

Kunst in een organisatie heeft vele voordelen, waaronder bijdragen in de uitstraling van uw organisatie, sfeer en creativiteit. Versterk de identiteit van uw bedrijf - laat uw muren voor u spreken.

Kunstverhuur voor Heemstede

Kunst van Uw Kunstuitleen inspireert en motiveert steeds meer mensen in Heemstede en omgeving. De Heemstedese kunstuitleen verhuurt zo kunst aan allerlei ondernemingen in de provincie Noord-Holland. Uw artotheek voor zowel grote ondernemingen, als midden- en klein bedrijf, overheidsinstellingen en hotels.

Welke kunst past bij uw organisatie?

Inmiddels bedienen we reeds vele bedrijven met kunst in Heemstede en omgeving - en omdat onze klanten net zo uniek zijn als onze kunst, denken we graag met u mee over wat past bij u.

De praktijk leert dat contact met onze kunstadviseur het snelst en gemakkelijkst werkt om u te helpen met kunst die past bij uw bedrijf en uw budget.

Contact met onze kunstadviseur kan desgewenst telefonisch, maar we komen nog liever bij u langs in Heemstede voor een vrijblijvende kennismaking, zodat wij u onze kunstwerken kunnen tonen.

Voordelen van kunst huren bij Uw Kunstuitleen

 • TIJDELIJKE AANBIEDING HEEMSTEDE: 3 MAANDEN GRATIS KUNST HUREN
  We weten zeker dat u onder de indruk zult zijn en bieden u daarom het gehele eerste kwartaal gratis* kunst aan. Kunst zonder kosten!
  * Gratis en zonder verplichtingen. Vraag onze kunstadviseur naar de voorwaarden.
 • VANUIT GROOTSTE GALERIE VAN NEDERLAND
  • Vanuit de grootste galerie in Nederland, bieden wij u moderne kunst van honderden gerenomeerde kunstenaars.
 • MEER DAN 10 JAAR VERTROUWD ADRES
  Wij verzorgen al meer dan 10 jaar kunstuitleen in Heemstede e.o. en hebben zeer trouwe klanten - van kleine tot grote ondernemingen.
 • FLEXIBEL LENEN, SPAREN OF LEASEN
  Kunst huren, sparen, kopen of leasen, net wat het beste bij u past.

Enige referenties kunstuitleen
Ook Proemium huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Wende Personeelsdiensten huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Hampshire Hotels huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Contour Accountants huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Cosmedic huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Vdk huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Zorgresidentie huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Pixel Industries huurt kunst bij Uw Kunstuitleen

Kunst in Heemstede: Heemstede en kunstenaars in het nieuws

CDA Heemstede houdt borrel op Prinsjesdag
HEEMSTEDE - Aan de vele traditionele Prinsjesdagdebatten en -borrels gaat het Heemsteedse CDA er een toevoegen: op dinsdag 15 september organiseren de christendemocraten een eigen borrel in café De Eerste Aanleg aan de Raadhuisstraat.
bron: www.haarlemsdagblad.nl
Unieke verkoopexpositie Pop-Up Gallery Art Yard
In het BEZOEKWAARDIGE MONUMENTALE pand VAN VOILA WALHALLA in het centrum VAN HAARLEM, laat POP-UP GALLERY ART YARD een unieke verkoopexpositie zien MET KORTINGEN TOT 50% (!) van gerenommeerde kunstenaars waaronder;  ...
bron: www.dichtbij.nl
Het woord 'zooitje' kan niet in raad...
BLOEMENDAAL - De commissie bestuur en middelen in Bloemendaal is vorige week uitgelopen op een clash tussen raadslid Marielys Roos (Hart voor Bloemendaal) en de overige fracties, op Liberaal Bloemendaal na. De vergadering wordt donderdag  ...
bron: www.haarlemsdagblad.nl
Tekst en uitleg over kap Vrijheidsdreef
HEEMSTEDE - Dinsdag 13 oktober kunnen Heemstedenaren met eigen ogen zien waarom de kastanjes op de Vrijheidsdreef gekapt moeten worden. Als het weer het toelaat - dat wil zeggen: als het niet hard waait - is er voor belangstellenden uitleg of het  ...
bron: www.haarlemsdagblad.nl
Man en schoonzoon uit Beverwijk stelen fietsen in Haarlem
TBS voor man die zijn moeder in Heemstede doodde. Zorgen over behoud oude PWN-terrein Overveen. Kunstenaar is Kunstlijn-werk kwijt · Pinpasdief opgepakt na Opsporing Verzocht · Laatste regionieuws · Piet in powerpoint met pijnpunten · Gemeente  ...
bron: www.haarlemsdagblad.nl
Uw Kunstuitleen verzorgt kunstuitleen in heel Nederland