kunstuitleen Eindhoven
Uw kunstverhuur in Eindhoven

Uw kunstuitleen verzorgt kunst in Eindhoven die past in uw bedrijf én in uw budget. Of het nu gaat om 1 of 1.000 kunstwerken, we denken altijd met u mee. Kosteloos advies en vrijblijvende offerte.

Echte kunstwerken van gerenomeerde kunstenaars. En nu uw kunst 3 maanden gratis op proef - inclusief tevredenheidsgarantie.


Bram Reijnders

Ananda Nahu

Jan Cremer

Maria de Vries

Sjaak Smetsers

SR Rodrigues

Tania Strickrodt

Randy Cooper

Herman Brood
Mooie kunst voor uw bedrijf? Neem nu vrijblijvend contact op met Uw Kunstuitleen Eindhoven.
tel: 0800-KUNSTUITLEEN (0800-5867884)
Contact
Uw kunstuitleen voor bedrijven en organisaties in Eindhoven en omgeving.

Uw Kunstuitleen in Eindhoven

Uw Kunstuitleen verhuurt kunst in Eindhoven en omgeving. Bedrijven kiezen steeds vaker voor kunstuitleen. Eindhoven met steeds meer kunst.

Kunst bij bedrijven heeft vele voordelen, waaronder bijdragen in de uitstraling van uw organisatie, sfeer en creativiteit. Versterk de identiteit van uw bedrijf - laat uw muren voor u spreken.

Kunstverhuur voor Eindhoven

Kunst van Uw Kunstuitleen inspireert en motiveert steeds meer mensen in Eindhoven en omgeving. De Eindhovense kunstuitleen verhuurt zo kunst aan allerlei ondernemingen in de provincie Noord-Brabant. Uw artotheek voor zowel grote ondernemingen, als midden- en klein bedrijf, overheidsinstellingen en hotels.

Welke kunst past bij uw organisatie?

Inmiddels bedienen we reeds vele bedrijven met kunst in Eindhoven en omgeving - en omdat onze klanten net zo uniek zijn als onze kunst, denken we graag met u mee over wat past bij u.

De praktijk leert dat contact met onze kunstadviseur het snelst en gemakkelijkst werkt om u te helpen met kunst die past bij uw bedrijf en uw budget.

Contact met onze kunstadviseur kan desgewenst telefonisch, maar we komen nog liever bij u langs in Eindhoven voor een vrijblijvende kennismaking, zodat wij u onze kunstwerken kunnen tonen.

Voordelen van kunst huren bij Uw Kunstuitleen

 • TIJDELIJKE AANBIEDING EINDHOVEN: 3 MAANDEN GRATIS KUNST HUREN
  We weten zeker dat u onder de indruk zult zijn en bieden u daarom het gehele eerste kwartaal gratis* kunst aan. Kunst zonder kosten!
  * Gratis en zonder verplichtingen. Vraag onze kunstadviseur naar de voorwaarden.
 • ZEER BETAALBAAR en FISCAAL VOORDELIG
  U huurt al kunst v.a. € 7,50 p/m. Plus: Onze kunst is fiscaal aftrekbaar.
 • ALLES INCLUSIEF: KUNSTADVIES, INRICHTING, VERZEKERING EN PERFECT OPGEHANGEN IN EINDHOVEN e.o
  Op maat gemaakt kunstadvies - zonder verplichtingen. Kosteloze bezorging, inrichting en verzekering van uw kunst in Eindhoven en daarbuiten.
 • MEER DAN 10 JAAR VERTROUWD ADRES
  Wij verzorgen al meer dan 10 jaar kunstuitleen in Eindhoven e.o. en hebben zeer trouwe klanten - van kleine tot grote ondernemingen.

Enige referenties kunstuitleen
Ook Pharmatech huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Zalv huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Thomassen Interieurs huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Van Den Beuken Catering huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Pixel Industries huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Rabobank huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Abn Amro huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Nh Hotels huurt kunst bij Uw Kunstuitleen

Kunst in Eindhoven: Eindhoven en kunstenaars in het nieuws

GLOW Eindhoven 2012 'Faces & Facades'
... Eindhoven . Dit jaar zullen de kunstenaars hun licht laten schijnen op het thema 'Faces & Façades'. Aan de hand van zowel spectaculaire lichtprojecties als ingetogen lichtinstallaties zullen de verschillende gezichten van de stad Eindhoven zich ...
bron: www.tourpress.nl
Doornakkers is twee social sofa's rijker!
De afbeeldingen zijn van buurtbewoner en kunstenaar Jules Hofman. Jong en oud hebben hard gewerkt de afgelopen twee maanden en nu zijn de banken klaar om onthuld te worden. Begeleidster Talitha Koffeman kijkt tevreden terug op het hele proces.
bron: eindhoven.dichtbij.nl
Digitale input, menselijke output
Momenteel woont en werkt hij in Eindhoven , met een atelier in het Temporary Art Centre (TAC). Met zijn Studio Homunculus ...
bron: www.ed.nl
Discovery Festival, één grote ontdekkingstocht
In Eindhoven kunnen enkele deelnemers in een harnas van metaalgaas het gevecht aangaan met de bliksem. Ook proberen kunstenaars , muzikanten en professoren door middel van muziek leven te componeren. Op welke locaties vindt het festival precies ...
bron: www.metronieuws.nl
Circusacts op een hoger niveau
Hier draait het om circusacts van een hoger niveau, het is pure kunst . En natuurlijk bijzonder ... Op Landgoed Velder, tussen Eindhoven , Tilburg en 's-Hertogenbosch is het traditioneel weer tijd voor het Circo Circolo. Dit circusfestival verrast voor ...
bron: www.dagjeweg.nl
Uw Kunstuitleen verzorgt kunstuitleen in heel Nederland