kunstuitleen Edam-Volendam
Kunst bij u in Edam-Volendam

Originele kunstwerken al te huur in Edam-Volendam onder de € 10,- p/m. Uw kunstuitleen verzorgt kunst die past in uw bedrijf én in uw budget. We komen graag bij u langs.

De kunstuitleen in Edam-Volendam voor bedrijven en instellingen. En nu uw kunst 3 maanden gratis op proef - inclusief tevredenheidsgarantie.


Claudio Roncoli

Henk Helmantel

Eva Gramm

George Heidweiller

Gabriel Bertazzoli

Smael

Jan Cremer

Herman Brood

Rodrigo Izolag
Mooie kunst voor uw bedrijf? Neem nu vrijblijvend contact op met Uw Kunstuitleen Edam-Volendam.
tel: 0800-KUNSTUITLEEN (0800-5867884)
Contact
Uw kunstuitleen voor bedrijven en organisaties in Edam-Volendam en omgeving.

Uw Kunstuitleen in Edam-Volendam

Uw Kunstuitleen verhuurt kunst in Edam-Volendam en omgeving. Bedrijven kiezen steeds vaker voor kunstuitleen. Edam-Volendam in creatieve stijl. Uw Kunstuitleen Edam-Volendam verhuurt kunst in Edam en Volendam.

Kunst in de werkomgeving heeft vele voordelen, waaronder bijdragen in de uitstraling van uw organisatie, sfeer en creativiteit. Versterk de identiteit van uw bedrijf - laat uw muren voor u spreken.

Kunstverhuur voor Edam en Volendam

Kunst van Uw Kunstuitleen inspireert en motiveert steeds meer mensen in Edam-Volendam en omgeving. De Edam-Volendamse kunstuitleen verhuurt zo kunst aan allerlei ondernemingen in de provincie Noord-Holland. De kunstverhuur wordt ook verzorgd in onder meer:
 • Volendam
 • Edam

Uw artotheek voor zowel grote ondernemingen, als midden- en klein bedrijf, overheidsinstellingen en hotels.

Kunst die hoort bij uw bedrijf

Inmiddels bedienen we reeds vele bedrijven met kunst in Edam-Volendam en omgeving - en omdat onze klanten net zo uniek zijn als onze kunst, denken we graag met u mee over wat past bij u.

De praktijk leert dat contact met onze kunstadviseur het snelst en gemakkelijkst werkt om u te helpen met kunst die past bij uw bedrijf en uw budget.

Contact met onze kunstadviseur kan desgewenst telefonisch, maar we komen nog liever bij u langs in Edam-Volendam voor een vrijblijvende kennismaking, zodat wij u onze kunstwerken kunnen tonen.

Voordelen van kunst huren bij Uw Kunstuitleen

 • TIJDELIJKE AANBIEDING EDAM-VOLENDAM: 3 MAANDEN GRATIS KUNST HUREN
  We weten zeker dat u onder de indruk zult zijn en bieden u daarom het gehele eerste kwartaal gratis* kunst aan. Kunst zonder kosten!
  * Gratis en zonder verplichtingen. Vraag onze kunstadviseur naar de voorwaarden.
 • ORIGINELE KUNST ipv ZEEFDRUKKEN
  Uw Kunstuitleen werkt uitsluitend met originele kunst, echte verf echte passie dus zonder glas en zonder lijsten.
 • MEER DAN 10 JAAR VERTROUWD ADRES
  Wij verzorgen al meer dan 10 jaar kunstuitleen in Edam-Volendam e.o. en hebben zeer trouwe klanten - van kleine tot grote ondernemingen.
 • ALLES INCLUSIEF: KUNSTADVIES, INRICHTING, VERZEKERING EN PERFECT OPGEHANGEN IN EDAM-VOLENDAM e.o
  Op maat gemaakt kunstadvies - zonder verplichtingen. Kosteloze bezorging, inrichting en verzekering van uw kunst in Edam-Volendam en daarbuiten.

Enige referenties kunstuitleen
Ook Rabobank huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Zalv huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Vitalis huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Vdk huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Julicher Meijer huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Witron huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Blitta huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Emolife huurt kunst bij Uw Kunstuitleen

Kunst in Edam-Volendam: Edam-Volendam en kunstenaars in het nieuws

Zomerroute in Zeevang langs tuinen en ateliers
Zaterdag en zondag vond de zomerroute in de Zeevang plaats. Beide dagen kon men terecht op liefst 28 adressen met deze fietsroute in Warder, Etersheim, Beets, Oosthuizen, Hobrede, Kwadijk en Middelie. Van 70 kunstenaars kon men werken  ...
bron: www.nieuw-volendam.nl
Corine uit Neck genomineerd voor Picassowedstrijd
Een vakjury, bestaande uit Charles Esche, directeur van het Van Abbemuseum, Jeroen Krabbé, kunstenaar , acteur en regisseur en Marko Klomp, schilder en dichter, maakte uiteindelijk een selectie van 25 werken. Het schilderij van Corine Dekker behoort tot  ...
bron: regiopurmerend.nl
Nieuw boek “Volendam in kunstenaarsogen”
In dit boek is er voor gekozen om kunstenaars uit de hoogtijdagen van Volendam als bekend kunstenaarsoord (1874 tot 1916) aan het woord te laten. De uitgave is uitgevoerd in kleurendruk en in het forse formaat 24x30 cm en het bevat 148 pagina's met  ...
bron: www.nieuw-volendam.nl
Expositie Barmhartigheid in de RK Nicolaaskerk
Tot en met 28 augustus zijn in de Nicolaaskerk werken van enkele kunstenaars uit Edam-Volendam te zien met betrekking tot het thema van deze expositie. Door Paus Franciscus is het jaar 2016 uitgeroepen tot het 'Jaar van de Barmhartigheid', vandaar dat  ...
bron: www.nieuw-volendam.nl
Kunstveiling in art hotel Spaander
Zondagmiddag vanaf 15.00 uur vond in de grote zaal van art hotel Spaander een kunstveiling plaats. De kijkdagen waren op zaterdag en zondagmorgen. In de Markerzaal konden de belangstellenden de ter veiling aangeboden kunstwerken en schilderijen  ...
bron: www.nieuw-volendam.nl
Uw Kunstuitleen verzorgt kunstuitleen in heel Nederland