kunstuitleen Dordrecht
Uw kunstverhuur in Dordrecht

De voordeligste manier om kunst te verkrijgen in Dordrecht. Originele kunstwerken al te huur onder de € 10,- p/m. Uw kunstuitleen verzorgt kunst die past in uw bedrijf én in uw budget.

Neem contact op om kunst te lenen voor uw organisatie in Dordrecht of omgeving. Tijdelijk uw kunst 3 maanden gratis op proef - inclusief tevredenheidsgarantie.


Jan Cremer

Lou Thissen

Paulo Gouvea

Anderson Thives

Randy Cooper

Rodrigo Izolag

Sebastiao Rodrigues

Gabriel Bertazolli

Ananda Nahu
Mooie kunst voor uw bedrijf? Neem nu vrijblijvend contact op met Uw Kunstuitleen Dordrecht.
tel: 0800-KUNSTUITLEEN (0800-5867884)
Contact
Uw kunstuitleen voor bedrijven en organisaties in Dordrecht en omgeving.

Uw Kunstuitleen in Dordrecht

Uw Kunstuitleen verhuurt kunst in Dordrecht en omgeving. Bedrijven kiezen steeds vaker voor kunstuitleen. Dordrecht krijgt uitstraling.

Kunst bij bedrijven heeft vele voordelen, waaronder bijdragen in de uitstraling van uw organisatie, sfeer en creativiteit. Versterk de identiteit van uw bedrijf - laat uw muren voor u spreken.

Kunstverhuur voor Dordrecht

Kunst van Uw Kunstuitleen inspireert en motiveert steeds meer mensen in Dordrecht en omgeving. De Dordrechtse kunstuitleen verhuurt zo kunst aan allerlei ondernemingen in de provincie Zuid-Holland. Uw artotheek voor zowel grote ondernemingen, als midden- en klein bedrijf, overheidsinstellingen en hotels.

Kunst die past bij uw bedrijf en uw budget

Inmiddels bedienen we reeds vele bedrijven met kunst in Dordrecht en omgeving - en omdat onze klanten net zo uniek zijn als onze kunst, denken we graag met u mee over wat past bij u.

De praktijk leert dat contact met onze kunstadviseur het snelst en gemakkelijkst werkt om u te helpen met kunst die past bij uw bedrijf en uw budget.

Contact met onze kunstadviseur kan desgewenst telefonisch, maar we komen nog liever bij u langs in Dordrecht voor een vrijblijvende kennismaking, zodat wij u onze kunstwerken kunnen tonen.

Voordelen van kunst huren bij Uw Kunstuitleen

 • TIJDELIJKE AANBIEDING DORDRECHT: 3 MAANDEN GRATIS KUNST HUREN
  We weten zeker dat u onder de indruk zult zijn en bieden u daarom het gehele eerste kwartaal gratis* kunst aan. Kunst zonder kosten!
  * Gratis en zonder verplichtingen. Vraag onze kunstadviseur naar de voorwaarden.
 • ALLES INCLUSIEF: KUNSTADVIES, INRICHTING, VERZEKERING EN PERFECT OPGEHANGEN IN DORDRECHT e.o
  Op maat gemaakt kunstadvies - zonder verplichtingen. Kosteloze bezorging, inrichting en verzekering van uw kunst in Dordrecht en daarbuiten.
 • EENVOUDIG KUNST RUILEN
  Uw kunstwerken worden desgewenst jaarlijks gewisseld, zonder dat u daar kosten voor heeft.
 • ZEER BETAALBAAR en FISCAAL VOORDELIG
  U huurt al kunst v.a. € 7,50 p/m. Plus: Onze kunst is fiscaal aftrekbaar.

Enige referenties kunstuitleen
Ook Rabobank huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Emolife huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Quota Installatietechniek huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Blitta huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Interfaceflor huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Just2m huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Philips huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Pharmatech huurt kunst bij Uw Kunstuitleen

Kunst in Dordrecht: Dordrecht en kunstenaars in het nieuws

[F]luister 26
Experimentele en klassieke muziek, soundscapes en singer-songwriters: al 25 edities lang kwam er een breed scala aan klanken voorbij in respectievelijk het Centrum Beeldende Kunst (CBK) Dordrecht , Pictura en met ingang van 2012 het Dordrechts ...
bron: www.dordrecht.net
Pictura's Poetry Clash
Tijdens zo'n avond komen verschillende leden, kunstenaars samen voor een drankje en aansluitend een culturele en gezellige activiteit. In het verleden zijn poƫzieavonden gehouden, een avond met schrijversdebutanten, cultureel verantwoorde quizzen e.d. ...
bron: www.dordrecht.net
Open monumenten dagen; Dicht bij het verleden
DORDRECHT - Het weekend van 8 en 9 september vonden de Open Monumentendagen plaats. In de historische binnenstad van Dordrecht waren verschillende leuke activiteiten georganiseerd. Vroegere tijden konden worden herbeleefd op verschillende ...
bron: www.dordrecht.net
Combinatieworkshop
Op zaterdagmorgen 15 en 22 september 2012 wordt er van 10.00 uur tot 12.00 uur gefotografeerd onder leiding van Mark Isarin in de Merwelanden en de oude binnenstad van Dordrecht . Vervolgens wordt er op 29 september en 6 oktober 2012 van 10.00 ...
bron: www.dordrecht.net
Veertien kunstenaressen strijden om Kunstprijs 2012
Een deskundige jury, bestaande Maaike van de Wiel (musea Dordrecht ), Marry Teeuwen (beeldend kunstenaar ) en Wim Bauer (landschapsdichter Hoeksche Waard en beeldend kunstenaar ), kiest een winnaar op vrijdag 12 oktober. Van 17:00 tot 19:00 uur ...
bron: www.dichtbij.nl
Uw Kunstuitleen verzorgt kunstuitleen in heel Nederland