kunstuitleen Dordrecht
Uw kunstverhuur in Dordrecht

Kosteloos advies en vrijblijvende offerte. Originele kunstwerken al te huur in Dordrecht onder de € 10,- p/m. Uw kunstuitleen verzorgt kunst die past in uw bedrijf én in uw budget.

Neem contact op om kunst te lenen voor uw organisatie in Dordrecht of omgeving. En nu uw kunst 3 maanden gratis op proef en zonder verplichtingen.


Juan Ripolles

Guy Olivier

Claudio Roncoli

SR Rodrigues

Eva Gramm

Armando

Gerdine Duijsens

Shahid Parvez

Mohammed Quraish
Mooie kunst voor uw bedrijf? Neem nu vrijblijvend contact op met Uw Kunstuitleen Dordrecht.
tel: 0800-KUNSTUITLEEN (0800-5867884)
Contact
Uw kunstuitleen voor bedrijven en organisaties in Dordrecht en omgeving.

Uw Kunstuitleen in Dordrecht

Uw Kunstuitleen verhuurt kunst in Dordrecht en omgeving. Steeds meer organisaties kiezen voor kunstuitleen. Dordrecht in creatieve stijl.

Kunst in een organisatie heeft vele voordelen, waaronder bijdragen in sfeer, creativiteit en uitstraling van uw organisatie. Versterk de identiteit van uw bedrijf - laat uw muren voor u spreken.

Kunstverhuur voor Dordrecht

Kunst van Uw Kunstuitleen inspireert en motiveert steeds meer mensen in Dordrecht en omgeving. De Dordrechtse kunstuitleen verhuurt zo kunst aan allerlei ondernemingen in de provincie Zuid-Holland. Uw artotheek voor zowel grote ondernemingen, als midden- en klein bedrijf, overheidsinstellingen en hotels.

Kunst - net zo uniek als uw bedrijf

Inmiddels bedienen we reeds vele bedrijven met kunst in Dordrecht en omgeving - en omdat onze klanten net zo uniek zijn als onze kunst, denken we graag met u mee over wat past bij u.

De praktijk leert dat contact met onze kunstadviseur het snelst en gemakkelijkst werkt om u te helpen met kunst die past bij uw bedrijf en uw budget.

Contact met onze kunstadviseur kan desgewenst telefonisch, maar we komen nog liever bij u langs in Dordrecht voor een vrijblijvende kennismaking, zodat wij u onze kunstwerken kunnen tonen.

Voordelen van kunst huren bij Uw Kunstuitleen

 • TIJDELIJKE AANBIEDING DORDRECHT: 3 MAANDEN GRATIS KUNST HUREN
  We weten zeker dat u onder de indruk zult zijn en bieden u daarom het gehele eerste kwartaal gratis* kunst aan. Kunst zonder kosten!
  * Gratis en zonder verplichtingen. Vraag onze kunstadviseur naar de voorwaarden.
 • KUNST VOOR BEDRIJVEN VAN ELKE OMVANG
  U kunt altijd bij ons terecht - voor grote, maar ook voor kleine aantallen kunstwerken.
 • VANUIT GROOTSTE GALERIE VAN NEDERLAND
  • Vanuit de grootste galerie in Nederland, bieden wij u moderne kunst van honderden gerenomeerde kunstenaars.
 • ALLES INCLUSIEF: KUNSTADVIES, INRICHTING, VERZEKERING EN PERFECT OPGEHANGEN IN DORDRECHT e.o
  Op maat gemaakt kunstadvies - zonder verplichtingen. Kosteloze bezorging, inrichting en verzekering van uw kunst in Dordrecht en daarbuiten.

Enige referenties kunstuitleen
Ook Julicher Meijer huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Abn Amro huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Quota Installatietechniek huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Pharmatech huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Wmo Kantoor huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Nh Hotels huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Zalv huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Van Den Beuken Catering huurt kunst bij Uw Kunstuitleen

Kunst in Dordrecht: Dordrecht en kunstenaars in het nieuws

Combinatieworkshop
Op zaterdagmorgen 15 en 22 september 2012 wordt er van 10.00 uur tot 12.00 uur gefotografeerd onder leiding van Mark Isarin in de Merwelanden en de oude binnenstad van Dordrecht . Vervolgens wordt er op 29 september en 6 oktober 2012 van 10.00 ...
bron: www.dordrecht.net
Veertien kunstenaressen strijden om Kunstprijs 2012
Een deskundige jury, bestaande Maaike van de Wiel (musea Dordrecht ), Marry Teeuwen (beeldend kunstenaar ) en Wim Bauer (landschapsdichter Hoeksche Waard en beeldend kunstenaar ), kiest een winnaar op vrijdag 12 oktober. Van 17:00 tot 19:00 uur ...
bron: www.dichtbij.nl
Pictura's Poetry Clash
Tijdens zo'n avond komen verschillende leden, kunstenaars samen voor een drankje en aansluitend een culturele en gezellige activiteit. In het verleden zijn poƫzieavonden gehouden, een avond met schrijversdebutanten, cultureel verantwoorde quizzen e.d. ...
bron: www.dordrecht.net
[F]luister 26
Experimentele en klassieke muziek, soundscapes en singer-songwriters: al 25 edities lang kwam er een breed scala aan klanken voorbij in respectievelijk het Centrum Beeldende Kunst (CBK) Dordrecht , Pictura en met ingang van 2012 het Dordrechts ...
bron: www.dordrecht.net
Open monumenten dagen; Dicht bij het verleden
DORDRECHT - Het weekend van 8 en 9 september vonden de Open Monumentendagen plaats. In de historische binnenstad van Dordrecht waren verschillende leuke activiteiten georganiseerd. Vroegere tijden konden worden herbeleefd op verschillende ...
bron: www.dordrecht.net
Uw Kunstuitleen verzorgt kunstuitleen in heel Nederland