kunstuitleen Dordrecht
Kunst huren in Dordrecht

De voordeligste manier om kunst te verkrijgen in Dordrecht. We komen graag bij u langs. Uw kunstuitleen verzorgt kunst die past in uw bedrijf én in uw budget.

De kunstuitleen in Dordrecht voor bedrijven en instellingen. En nu uw kunst 3 maanden gratis op proef en zonder verplichtingen.


Jan Cremer

Ad Arma

Armando

Corneille

Sebastiao Rodrigues

Anton Heyboer

Rik van Iersel

Guy Olivier

Mart Seijkens
Mooie kunst voor uw bedrijf? Neem nu vrijblijvend contact op met Uw Kunstuitleen Dordrecht.
tel: 0800-KUNSTUITLEEN (0800-5867884)
Contact
Uw kunstuitleen voor bedrijven en organisaties in Dordrecht en omgeving.

Uw Kunstuitleen in Dordrecht

Uw Kunstuitleen verhuurt kunst in Dordrecht en omgeving. Bedrijven kiezen steeds vaker voor kunstuitleen. Dordrecht in creatieve stijl.

Kunst in een organisatie heeft vele voordelen, waaronder bijdragen in creativiteit, sfeer en uitstraling van uw bedrijf. Versterk de identiteit van uw bedrijf - laat uw muren voor u spreken.

Kunstverhuur voor Dordrecht

Kunst van Uw Kunstuitleen inspireert en motiveert steeds meer mensen in Dordrecht en omgeving. De Dordrechtse kunstuitleen verhuurt zo kunst aan allerlei ondernemingen in de provincie Zuid-Holland. Uw artotheek voor zowel grote ondernemingen, als midden- en klein bedrijf, overheidsinstellingen en hotels.

Kunst die hoort bij uw bedrijf

Inmiddels bedienen we reeds vele bedrijven met kunst in Dordrecht en omgeving - en omdat onze klanten net zo uniek zijn als onze kunst, denken we graag met u mee over wat past bij u.

De praktijk leert dat contact met onze kunstadviseur het snelst en gemakkelijkst werkt om u te helpen met kunst die past bij uw bedrijf en uw budget.

Contact met onze kunstadviseur kan desgewenst telefonisch, maar we komen nog liever bij u langs in Dordrecht voor een vrijblijvende kennismaking, zodat wij u onze kunstwerken kunnen tonen.

Voordelen van kunst huren bij Uw Kunstuitleen

 • TIJDELIJKE AANBIEDING DORDRECHT: 3 MAANDEN GRATIS KUNST HUREN
  We weten zeker dat u onder de indruk zult zijn en bieden u daarom het gehele eerste kwartaal gratis* kunst aan. Kunst zonder kosten!
  * Gratis en zonder verplichtingen. Vraag onze kunstadviseur naar de voorwaarden.
 • ZEER BETAALBAAR en FISCAAL VOORDELIG
  U huurt al kunst v.a. € 7,50 p/m. Plus: Onze kunst is fiscaal aftrekbaar.
 • MEER DAN 10 JAAR VERTROUWD ADRES
  Wij verzorgen al meer dan 10 jaar kunstuitleen in Dordrecht e.o. en hebben zeer trouwe klanten - van kleine tot grote ondernemingen.
 • FLEXIBEL LENEN, SPAREN OF LEASEN
  Kunst huren, sparen, kopen of leasen, net wat het beste bij u past.

Enige referenties kunstuitleen
Ook Emolife huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Vitalis huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Julicher Meijer huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Blitta huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Zalv huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Zorgresidentie huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Nh Hotels huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Schouten Nelissen huurt kunst bij Uw Kunstuitleen

Kunst in Dordrecht: Dordrecht en kunstenaars in het nieuws

Open monumenten dagen; Dicht bij het verleden
DORDRECHT - Het weekend van 8 en 9 september vonden de Open Monumentendagen plaats. In de historische binnenstad van Dordrecht waren verschillende leuke activiteiten georganiseerd. Vroegere tijden konden worden herbeleefd op verschillende ...
bron: www.dordrecht.net
Combinatieworkshop
Op zaterdagmorgen 15 en 22 september 2012 wordt er van 10.00 uur tot 12.00 uur gefotografeerd onder leiding van Mark Isarin in de Merwelanden en de oude binnenstad van Dordrecht . Vervolgens wordt er op 29 september en 6 oktober 2012 van 10.00 ...
bron: www.dordrecht.net
Veertien kunstenaressen strijden om Kunstprijs 2012
Een deskundige jury, bestaande Maaike van de Wiel (musea Dordrecht ), Marry Teeuwen (beeldend kunstenaar ) en Wim Bauer (landschapsdichter Hoeksche Waard en beeldend kunstenaar ), kiest een winnaar op vrijdag 12 oktober. Van 17:00 tot 19:00 uur ...
bron: www.dichtbij.nl
Pictura's Poetry Clash
Tijdens zo'n avond komen verschillende leden, kunstenaars samen voor een drankje en aansluitend een culturele en gezellige activiteit. In het verleden zijn po√ęzieavonden gehouden, een avond met schrijversdebutanten, cultureel verantwoorde quizzen e.d. ...
bron: www.dordrecht.net
[F]luister 26
Experimentele en klassieke muziek, soundscapes en singer-songwriters: al 25 edities lang kwam er een breed scala aan klanken voorbij in respectievelijk het Centrum Beeldende Kunst (CBK) Dordrecht , Pictura en met ingang van 2012 het Dordrechts ...
bron: www.dordrecht.net
Uw Kunstuitleen verzorgt kunstuitleen in heel Nederland