kunstuitleen Den Haag
Kunst lenen in Den Haag

We komen graag bij u langs in Den Haag. Uw kunstuitleen verzorgt kunst die past in uw bedrijf én in uw budget. Originele kunstwerken al te huur onder de € 10,- p/m.

Neem contact op om kunst te lenen voor uw organisatie in Den Haag of omgeving. Tijdelijk uw kunst 3 maanden gratis op proef - inclusief tevredenheidsgarantie.


Bram Reijnders

Klaas Gubbels

Walter Leclair

Carl Konst

Maria de Vries

James Rizzi

Erik Zwezerijnen

Julia Ninio

Sebastiao Rodrigues
Mooie kunst voor uw bedrijf? Neem nu vrijblijvend contact op met Uw Kunstuitleen Den Haag.
tel: 0800-KUNSTUITLEEN (0800-5867884)
Contact
Uw kunstuitleen voor bedrijven en organisaties in Den Haag en omgeving.

Uw Kunstuitleen in Den Haag

Uw Kunstuitleen verhuurt kunst in Den Haag en omgeving. Steeds meer organisaties kiezen voor kunstuitleen. Den Haag met steeds meer kunst.

Kunst in de werkomgeving heeft vele voordelen, waaronder bijdragen in creativiteit, sfeer en uitstraling van uw bedrijf. Versterk de identiteit van uw bedrijf - laat uw muren voor u spreken.

Kunstverhuur voor Den Haag

Kunst van Uw Kunstuitleen inspireert en motiveert steeds meer mensen in Den Haag en omgeving. De Den-Haagse kunstuitleen verhuurt zo kunst aan allerlei ondernemingen in de provincie Zuid-Holland. Uw artotheek voor zowel grote ondernemingen, als midden- en klein bedrijf, overheidsinstellingen en hotels.

Kunst - net zo uniek als uw bedrijf

Inmiddels bedienen we reeds vele bedrijven met kunst in Den Haag en omgeving - en omdat onze klanten net zo uniek zijn als onze kunst, denken we graag met u mee over wat past bij u.

De praktijk leert dat contact met onze kunstadviseur het snelst en gemakkelijkst werkt om u te helpen met kunst die past bij uw bedrijf en uw budget.

Contact met onze kunstadviseur kan desgewenst telefonisch, maar we komen nog liever bij u langs in Den Haag voor een vrijblijvende kennismaking, zodat wij u onze kunstwerken kunnen tonen.

Voordelen van kunst huren bij Uw Kunstuitleen

 • TIJDELIJKE AANBIEDING DEN HAAG: 3 MAANDEN GRATIS KUNST HUREN
  We weten zeker dat u onder de indruk zult zijn en bieden u daarom het gehele eerste kwartaal gratis* kunst aan. Kunst zonder kosten!
  * Gratis en zonder verplichtingen. Vraag onze kunstadviseur naar de voorwaarden.
 • ALLES INCLUSIEF: KUNSTADVIES, INRICHTING, VERZEKERING EN PERFECT OPGEHANGEN IN DEN HAAG e.o
  Op maat gemaakt kunstadvies - zonder verplichtingen. Kosteloze bezorging, inrichting en verzekering van uw kunst in Den Haag en daarbuiten.
 • MEER DAN 10 JAAR VERTROUWD ADRES
  Wij verzorgen al meer dan 10 jaar kunstuitleen in Den Haag e.o. en hebben zeer trouwe klanten - van kleine tot grote ondernemingen.
 • FLEXIBEL LENEN, SPAREN OF LEASEN
  Kunst huren, sparen, kopen of leasen, net wat het beste bij u past.

Enige referenties kunstuitleen
Ook Contour Accountants huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Just2m huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Hotel Asteria huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Interfaceflor huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Quota Installatietechniek huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Hampshire Hotels huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Nh Hotels huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Otto Bock huurt kunst bij Uw Kunstuitleen

Kunst in Den Haag: Den Haag en kunstenaars in het nieuws

Expositie Ypenburgse en Leidschenveense kunstenaars geopend
Daarna verhuist de expositie naar het Atrium in het Stadhuis te Den Haag van 23 oktober tot 2 november. De officiƫle opening in het Atrium is op maandagmiddag 22 oktober 16.30 uur door de Wethouder van Cultuur Gemeente Den Haag Marjolein de Jong.
bron: www.hetkrantje-online.nl
Koorenhuis toch verloren voor Den Haag
SP Den Haag
bron: www.infothuis.tv
Omvangrijke Rembrandt-databank gelanceerd
Het Rijksbureau voor Kunsthistorische Informatie (RKD) en het Mauritshuis in Den Haag lanceerden vandaag The Rembrandt Database, een omvangrijke databank met beeldmateriaal en teksten over het werk van de beroemde 17e eeuwse kunstenaar .
bron: www.volkskrant.nl
Bezoek aan Kunst & Antiek Fair 'ZIEN'
De mooie monumentale Grote Kerk in Den Haag is omgetoverd tot een uniek decor voor de tweede editie Kunst en Antiek Fair 'ZIEN'. Een historische plek waar je kunt zien, horen, voelen en proeven. Veel deelnemende specialisten kiezen speciaal voor ...
bron: www.singlessite.nl
Wetenschappers en ruimtevaart op zondag
Hersenwetenschapper Dick Swaab is de grote publiekstrekker tijdens het evenement Kennis op Zondag in het Museon in Den Haag . ... Kunst op Zondag is georganiseerd door onder meer de wetenschappelijke organisaties NWO en KNAW. Ook op andere ...
bron: www.ad.nl
Uw Kunstuitleen verzorgt kunstuitleen in heel Nederland