kunstuitleen Delft
Uw kunstverhuur in Delft

Kosteloos advies en vrijblijvende offerte. Of het nu gaat om 1 of 1.000 kunstwerken, we denken altijd met u mee. De voordeligste manier om kunst te verkrijgen in Delft.

De kunstuitleen in Delft voor bedrijven en instellingen. En tijdelijk uw kunst 3 maanden gratis op proef en zonder verplichtingen.


Ton Schulten

Mohammed Quraish

Ananda Nahu

Klaas Gubbels

Marcel Wanders

Frank Stoopman

Henk Helmantel

Eugene Brands

Carl Konst
Mooie kunst voor uw bedrijf? Neem nu vrijblijvend contact op met Uw Kunstuitleen Delft.
tel: 0800-KUNSTUITLEEN (0800-5867884)
Contact
Uw kunstuitleen voor bedrijven en organisaties in Delft en omgeving.

Uw Kunstuitleen in Delft

Uw Kunstuitleen verhuurt kunst in Delft en omgeving. Bedrijven kiezen steeds vaker voor kunstuitleen. Delft in creatieve stijl.

Kunst in een organisatie heeft vele voordelen, waaronder bijdragen in sfeer, creativiteit en uitstraling van uw organisatie. Versterk de identiteit van uw bedrijf - laat uw muren voor u spreken.

Kunstverhuur voor Delft

Kunst van Uw Kunstuitleen inspireert en motiveert steeds meer mensen in Delft en omgeving. De Delftse kunstuitleen verhuurt zo kunst aan allerlei ondernemingen in de provincie Zuid-Holland. Uw artotheek voor zowel grote ondernemingen, als midden- en klein bedrijf, overheidsinstellingen en hotels.

Kunst die hoort bij uw bedrijf

Inmiddels bedienen we reeds vele bedrijven met kunst in Delft en omgeving - en omdat onze klanten net zo uniek zijn als onze kunst, denken we graag met u mee over wat past bij u.

De praktijk leert dat contact met onze kunstadviseur het snelst en gemakkelijkst werkt om u te helpen met kunst die past bij uw bedrijf en uw budget.

Contact met onze kunstadviseur kan desgewenst telefonisch, maar we komen nog liever bij u langs in Delft voor een vrijblijvende kennismaking, zodat wij u onze kunstwerken kunnen tonen.

Voordelen van kunst huren bij Uw Kunstuitleen

 • TIJDELIJKE AANBIEDING DELFT: 3 MAANDEN GRATIS KUNST HUREN
  We weten zeker dat u onder de indruk zult zijn en bieden u daarom het gehele eerste kwartaal gratis* kunst aan. Kunst zonder kosten!
  * Gratis en zonder verplichtingen. Vraag onze kunstadviseur naar de voorwaarden.
 • ZEER BETAALBAAR en FISCAAL VOORDELIG
  U huurt al kunst v.a. € 7,50 p/m. Plus: Onze kunst is fiscaal aftrekbaar.
 • EENVOUDIG KUNST RUILEN
  Uw kunstwerken worden desgewenst jaarlijks gewisseld, zonder dat u daar kosten voor heeft.
 • ALLES INCLUSIEF: KUNSTADVIES, INRICHTING, VERZEKERING EN PERFECT OPGEHANGEN IN DELFT e.o
  Op maat gemaakt kunstadvies - zonder verplichtingen. Kosteloze bezorging, inrichting en verzekering van uw kunst in Delft en daarbuiten.

Enige referenties kunstuitleen
Ook Eden Hotels huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Zorgresidentie huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Vdk huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Vitalis huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Zalv huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Quota Installatietechniek huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Wmo Kantoor huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Lexence Advocaten Notarissen huurt kunst bij Uw Kunstuitleen

Kunst in Delft: Delft en kunstenaars in het nieuws

Beeldje dode Pim Fortuyn als souvenir
Bezoekers van de Delftse kunstgalerie 38CC mogen een luguber souvenir mee naar huis nemen. Ze kunnen kiezen uit 120 beeldjes van Pim Fortuyn, liggend in een plas bloed. De sculptuurtjes vormen het nieuwste werk van de Amsterdamse kunstenaar ...
bron: www.ad.nl
Honderdtwintig dode Pimmetjes
Honderdtwintig dode Pimmetjes In Delft mogen bezoekers van kunstgalerie 38CC als souvenir een beeldje mee naar huis nemen van een dode Pim Fortuyn, liggend in een plasje bloed. ...
bron: www.metronieuws.nl
Genomineerden ArtiBrak Oeuvreprijs
Een jury, bestaande uit Cees Post ( kunstenaar te Den Haag), Eric Pape ( kunstenaar te Delft ), Paul Steenhauer (werkend lid van ArtiBrak) en Guido Bennebroek (architect en beeldend kunstenaar ) zal uit deze drie genomineerden een keuze maken. Zaterdag ...
bron: www.hetkrantje-online.nl
Cor Kraat krijgt Erasmusspeld
De Rotterdamse kunstenaar Cor Kraat heeft vrijdag de Erasmusspeld gekregen. De onderscheiding is overhandigd tijdens de ... Hij is de maker van onder meer de Nieuwe Delftse Poort aan het Pompenburg. Deze week is een afgedankt tramstel voor de ...
bron: www.rijnmond.nl
Den Bosch net niet Sportgemeente van het Jaar
Volgens de jury was het een nek-aan-nekrace tussen Den Bosch, Weert en Delft . De Limburgse stad bleek echter een ... Weert krijgt een trofee van de kunstenaar Jean-Paul Marsman, die speciaal voor de verkiezing is ontworpen. Den Bosch werd al vaker ...
bron: www.omroepbrabant.nl
Uw Kunstuitleen verzorgt kunstuitleen in heel Nederland