kunstuitleen Borne
Kunst huren in Borne

Of het nu gaat om 1 of 1.000 kunstwerken, we denken altijd met u mee. Uw kunstuitleen verzorgt kunst in Borne die past in uw bedrijf én in uw budget. We komen graag bij u langs.

Echte kunstwerken van gerenomeerde kunstenaars. En nu uw kunst 3 maanden gratis op proef - inclusief tevredenheidsgarantie.


Shahid Parvez

Armando

Eva Gramm

Rodrigo Izolag

Julia Ninio

Gabriel Bertazzoli

Henk Helmantel

Frank Stoopman

Corneille
Mooie kunst voor uw bedrijf? Neem nu vrijblijvend contact op met Uw Kunstuitleen Borne.
tel: 0800-KUNSTUITLEEN (0800-5867884)
Contact
Uw kunstuitleen voor bedrijven en organisaties in Borne en omgeving.

Uw Kunstuitleen in Borne

Uw Kunstuitleen verhuurt kunst in Borne en omgeving. Bedrijven kiezen steeds vaker voor kunstuitleen. Borne met steeds meer kunst.

Kunst bij bedrijven heeft vele voordelen, waaronder bijdragen in sfeer, creativiteit en uitstraling van uw organisatie. Versterk de identiteit van uw bedrijf - laat uw muren voor u spreken.

Kunstverhuur voor Borne

Kunst van Uw Kunstuitleen inspireert en motiveert steeds meer mensen in Borne en omgeving. De Bornese kunstuitleen verhuurt zo kunst aan allerlei ondernemingen in de provincie Overijssel. Uw artotheek voor zowel grote ondernemingen, als midden- en klein bedrijf, overheidsinstellingen en hotels.

Kunst die hoort bij uw bedrijf

Inmiddels bedienen we reeds vele bedrijven met kunst in Borne en omgeving - en omdat onze klanten net zo uniek zijn als onze kunst, denken we graag met u mee over wat past bij u.

De praktijk leert dat contact met onze kunstadviseur het snelst en gemakkelijkst werkt om u te helpen met kunst die past bij uw bedrijf en uw budget.

Contact met onze kunstadviseur kan desgewenst telefonisch, maar we komen nog liever bij u langs in Borne voor een vrijblijvende kennismaking, zodat wij u onze kunstwerken kunnen tonen.

Voordelen van kunst huren bij Uw Kunstuitleen

 • TIJDELIJKE AANBIEDING BORNE: 3 MAANDEN GRATIS KUNST HUREN
  We weten zeker dat u onder de indruk zult zijn en bieden u daarom het gehele eerste kwartaal gratis* kunst aan. Kunst zonder kosten!
  * Gratis en zonder verplichtingen. Vraag onze kunstadviseur naar de voorwaarden.
 • ORIGINELE KUNST ipv ZEEFDRUKKEN
  Uw Kunstuitleen werkt uitsluitend met originele kunst, echte verf echte passie dus zonder glas en zonder lijsten.
 • ALLES INCLUSIEF: KUNSTADVIES, INRICHTING, VERZEKERING EN PERFECT OPGEHANGEN IN BORNE e.o
  Op maat gemaakt kunstadvies - zonder verplichtingen. Kosteloze bezorging, inrichting en verzekering van uw kunst in Borne en daarbuiten.
 • FLEXIBEL LENEN, SPAREN OF LEASEN
  Kunst huren, sparen, kopen of leasen, net wat het beste bij u past.

Enige referenties kunstuitleen
Ook Julicher Meijer huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Schouten Nelissen huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Cosmedic huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Nh Hotels huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Emolife huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Vdk huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Pharmatech huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Abn Amro huurt kunst bij Uw Kunstuitleen

Kunst in Borne: Borne en kunstenaars in het nieuws

De symbolische spoorlijn van kampgevangene Ralph Prins (1926-2015)
Kunstenaar Ralph Prins is vandaag op 88-jarige leeftijd overleden. Een van zijn bekendste werken is het ... Prins ontwierp ook oorlogsmonumenten voor Amsterdam, Apeldoorn, Barneveld, Borne , Coevorden, Gouda en Strijen. Zijn ontwerpen, portretten  ...
bron: www.parool.nl
Wat zeggen Toos & Henk? Verzin het zelf!
Toos en Henk hebben altijd een mening. In deze krant geven ze dagelijks commentaar op de actualiteit. Vandaag vraagt cartoonist Paul Kusters uw hulp. Bedenk een originele tekst zoals die uit de mond van het kribbige echtpaar zou kunnen komen.
bron: www.tubantia.nl
Kunstenaar Paul Tieke overwoog vertrek uit Almelo
ALMELO - De tien brutale vragen zijn deze week gesteld aan Paul Tieke, kunstenaar , docent aan de Almelose Academie en eigenaar van galerie Het Baken. De eerste zes vragen staan in de Almelose editie van de zaterdagkrant, de laatste vier hier op de  ...
bron: www.tubantia.nl
Heleen Redderhof in het Koetshuisje
Een kunstenaar heeft altijd een eigen manier van werken. Ook Heleen Redderhof, in 2012 afgestudeerd aan de AKI / ArtEZ te Enschede, heeft haar eigen manier. In het Koetshuisje, naast het Kulturhus hangt in de maanden januari en februari haar werk.
bron: www.borneboeit.nl
Mammoet Boris terug in Borne?
De Bornse kunstenaar Patrick Josso (foto links) wil mammoet Boris terugbrengen naar Borne door een levensgroot beeld van Boris op een centrale plek in het dorp te plaatsen. Dit beeld zou het begin kunnen zijn van een opvallende en zeer bijzondere  ...
bron: www.borneboeit.nl
Uw Kunstuitleen verzorgt kunstuitleen in heel Nederland