kunstuitleen Alphen aan den Rijn
Kunst in uw bedrijf te Alphen aan den Rijn

Of het nu gaat om 1 of 1.000 kunstwerken, we denken altijd met u mee. Kosteloos advies en vrijblijvende offerte. Originele kunstwerken al te huur in Alphen aan den Rijn onder de € 10,- p/m.

De kunstuitleen in Alphen aan den Rijn voor bedrijven en instellingen. En nu uw kunst 3 maanden gratis op proef - inclusief tevredenheidsgarantie.


Paul Blanca

Guy Olivier

Robson Reismarques

Emilio Kruithof

Erik Zwezerijnen

Walter Leclair

Mohammed Quraish

Gabriel Bertazzoli

Claudio Roncoli
Mooie kunst voor uw bedrijf? Neem nu vrijblijvend contact op met Uw Kunstuitleen Alphen aan den Rijn.
tel: 0800-KUNSTUITLEEN (0800-5867884)
Contact
Uw kunstuitleen voor bedrijven en organisaties in Alphen aan den Rijn en omgeving.

Uw Kunstuitleen in Alphen aan den Rijn

Uw Kunstuitleen verhuurt kunst in Alphen aan den Rijn en omgeving. Steeds meer organisaties kiezen voor kunstuitleen. Alphen aan den Rijn krijgt uitstraling.

Kunst in de werkomgeving heeft vele voordelen, waaronder bijdragen in sfeer, creativiteit en uitstraling van uw organisatie. Versterk de identiteit van uw bedrijf - laat uw muren voor u spreken.

Kunstverhuur voor Alphen aan den Rijn

Kunst van Uw Kunstuitleen inspireert en motiveert steeds meer mensen in Alphen aan den Rijn en omgeving. De Alphen-aan-den-Rijnse kunstuitleen verhuurt zo kunst aan allerlei ondernemingen in de provincie Zuid-Holland. Uw artotheek voor zowel grote ondernemingen, als midden- en klein bedrijf, overheidsinstellingen en hotels.

Kunst die hoort bij uw bedrijf

Inmiddels bedienen we reeds vele bedrijven met kunst in Alphen aan den Rijn en omgeving - en omdat onze klanten net zo uniek zijn als onze kunst, denken we graag met u mee over wat past bij u.

De praktijk leert dat contact met onze kunstadviseur het snelst en gemakkelijkst werkt om u te helpen met kunst die past bij uw bedrijf en uw budget.

Contact met onze kunstadviseur kan desgewenst telefonisch, maar we komen nog liever bij u langs in Alphen aan den Rijn voor een vrijblijvende kennismaking, zodat wij u onze kunstwerken kunnen tonen.

Voordelen van kunst huren bij Uw Kunstuitleen

 • TIJDELIJKE AANBIEDING ALPHEN AAN DEN RIJN: 3 MAANDEN GRATIS KUNST HUREN
  We weten zeker dat u onder de indruk zult zijn en bieden u daarom het gehele eerste kwartaal gratis* kunst aan. Kunst zonder kosten!
  * Gratis en zonder verplichtingen. Vraag onze kunstadviseur naar de voorwaarden.
 • ORIGINELE KUNST ipv ZEEFDRUKKEN
  Uw Kunstuitleen werkt uitsluitend met originele kunst, echte verf echte passie dus zonder glas en zonder lijsten.
 • ALLES INCLUSIEF: KUNSTADVIES, INRICHTING, VERZEKERING EN PERFECT OPGEHANGEN IN ALPHEN AAN DEN RIJN e.o
  Op maat gemaakt kunstadvies - zonder verplichtingen. Kosteloze bezorging, inrichting en verzekering van uw kunst in Alphen aan den Rijn en daarbuiten.
 • MEER DAN 10 JAAR VERTROUWD ADRES
  Wij verzorgen al meer dan 10 jaar kunstuitleen in Alphen aan den Rijn e.o. en hebben zeer trouwe klanten - van kleine tot grote ondernemingen.

Enige referenties kunstuitleen
Ook Schouten Nelissen huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Zalv huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Zorgresidentie huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Hampshire Hotels huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Emolife huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Wmo Kantoor huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Cosmedic huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Pixel Industries huurt kunst bij Uw Kunstuitleen

Kunst in Alphen aan den Rijn: Alphen aan den Rijn en kunstenaars in het nieuws

Amateurkunst op de markt
Een grote variatie aan voorstellingen op allerlei locaties door amateurverenigingen en individuele kunstenaars . Lag het aan de regen, het vroege tijdstip of aan gebrek aan publiciteit? Of kan het ... "De amateurkunst gaat de markt op"was een ...
bron: www.dichtbij.nl
Alphense Boys zakt naar de middenmoot door verlies
ALPHEN AAN DEN RIJN - Het was RKAVV die de punten pakte tegen een beter spelend Alphense Boys. Door het verlies zakt de ... RKAVV kon slechts met kunst en vliegwerk overeind blijven en bleven gokken op de counter. Na een half uur spelen moest ...
bron: www.dichtbij.nl
Opening kunstproject Scheepjeskerk
Dit community art project rond de Scheepjeskerk is gerealiseerd door de Stichting Kunst en Cultuur Rijnwoude in samenwerking met Parkexpressie Alphen aan den Rijn . Aan het project is gewerkt door vrijwilligers van de Scheepjeskerk, bewoners van ...
bron: www.dichtbij.nl
Alle kunstvormen komen samen op Amateurkunstfestival
Kunstgebouw is de provinciale organisatie voor kunst en cultuur in Zuid-Holland. 'In de omgeving van Rijswijk zijn dit soort evenementen al vaker geweest. Wij gingen met Parkexpressie Alphen aan den Rijn om tafel om het evenement hiernaartoe te halen.
bron: www.dichtbij.nl
Dichtbij-bezoeker: 'Bezuinig maar op cultuurhuis'
ALPHEN AAN DEN RIJN - De gemeente Alphen aan den Rijn moet 5 miljoen euro bezuinigen. Als het aan de dichtbij-bezoeker ligt wordt ... De daling komt door: jawel, men, de kunstenaars krijgen minder tot geen subsidies meer. Alleen hun eigen broekje ...
bron: www.dichtbij.nl
Uw Kunstuitleen verzorgt kunstuitleen in heel Nederland