kunstuitleen Alphen aan den Rijn
Kunst in uw bedrijf te Alphen aan den Rijn

Uw kunstuitleen verzorgt kunst in Alphen aan den Rijn die past in uw bedrijf én in uw budget. Kosteloos advies en vrijblijvende offerte. Of het nu gaat om 1 of 1.000 kunstwerken, we denken altijd met u mee.

Met onze jarenlange kunstuitleen ervaring in Alphen aan den Rijn helpen wij u graag met kunst die bij uw organisatie past. En nu uw kunst 3 maanden gratis op proef en zonder verplichtingen.


Ad Arma

Julio Ghiorzi

Karel Appel

Rik van Iersel

Klaas Gubbels

Wil Willemsen

Walter Leclair

Lou Thissen

Wijnand Warendorf
Mooie kunst voor uw bedrijf? Neem nu vrijblijvend contact op met Uw Kunstuitleen Alphen aan den Rijn.
tel: 0800-KUNSTUITLEEN (0800-5867884)
Contact
Uw kunstuitleen voor bedrijven en organisaties in Alphen aan den Rijn en omgeving.

Uw Kunstuitleen in Alphen aan den Rijn

Uw Kunstuitleen verhuurt kunst in Alphen aan den Rijn en omgeving. Bedrijven kiezen steeds vaker voor kunstuitleen. Alphen aan den Rijn in creatieve stijl.

Kunst in een organisatie heeft vele voordelen, waaronder bijdragen in sfeer, creativiteit en uitstraling van uw organisatie. Versterk de identiteit van uw bedrijf - laat uw muren voor u spreken.

Kunstverhuur voor Alphen aan den Rijn

Kunst van Uw Kunstuitleen inspireert en motiveert steeds meer mensen in Alphen aan den Rijn en omgeving. De Alphen-aan-den-Rijnse kunstuitleen verhuurt zo kunst aan allerlei ondernemingen in de provincie Zuid-Holland. Uw artotheek voor zowel grote ondernemingen, als midden- en klein bedrijf, overheidsinstellingen en hotels.

Kunst die past bij uw bedrijf en uw budget

Inmiddels bedienen we reeds vele bedrijven met kunst in Alphen aan den Rijn en omgeving - en omdat onze klanten net zo uniek zijn als onze kunst, denken we graag met u mee over wat past bij u.

De praktijk leert dat contact met onze kunstadviseur het snelst en gemakkelijkst werkt om u te helpen met kunst die past bij uw bedrijf en uw budget.

Contact met onze kunstadviseur kan desgewenst telefonisch, maar we komen nog liever bij u langs in Alphen aan den Rijn voor een vrijblijvende kennismaking, zodat wij u onze kunstwerken kunnen tonen.

Voordelen van kunst huren bij Uw Kunstuitleen

 • TIJDELIJKE AANBIEDING ALPHEN AAN DEN RIJN: 3 MAANDEN GRATIS KUNST HUREN
  We weten zeker dat u onder de indruk zult zijn en bieden u daarom het gehele eerste kwartaal gratis* kunst aan. Kunst zonder kosten!
  * Gratis en zonder verplichtingen. Vraag onze kunstadviseur naar de voorwaarden.
 • VANUIT GROOTSTE GALERIE VAN NEDERLAND
  Vanuit de grootste galerie in Nederland, bieden wij u moderne kunst van honderden gerenomeerde kunstenaars.
 • KUNST VOOR BEDRIJVEN VAN ELKE OMVANG
  U kunt altijd bij ons terecht - voor grote, maar ook voor kleine aantallen kunstwerken.
 • MEER DAN 10 JAAR VERTROUWD ADRES
  Wij verzorgen al meer dan 10 jaar kunstuitleen in Alphen aan den Rijn e.o. en hebben zeer trouwe klanten - van kleine tot grote ondernemingen.

Enige referenties kunstuitleen
Ook Rabobank huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Hampshire Hotels huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Nh Hotels huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Proemium huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Abn Amro huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Thomassen Interieurs huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Vdk huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Blitta huurt kunst bij Uw Kunstuitleen

Kunst in Alphen aan den Rijn: Alphen aan den Rijn en kunstenaars in het nieuws

Dichtbij-bezoeker: 'Bezuinig maar op cultuurhuis'
ALPHEN AAN DEN RIJN - De gemeente Alphen aan den Rijn moet 5 miljoen euro bezuinigen. Als het aan de dichtbij-bezoeker ligt wordt ... De daling komt door: jawel, men, de kunstenaars krijgen minder tot geen subsidies meer. Alleen hun eigen broekje ...
bron: www.dichtbij.nl
Alphense Boys zakt naar de middenmoot door verlies
ALPHEN AAN DEN RIJN - Het was RKAVV die de punten pakte tegen een beter spelend Alphense Boys. Door het verlies zakt de ... RKAVV kon slechts met kunst en vliegwerk overeind blijven en bleven gokken op de counter. Na een half uur spelen moest ...
bron: www.dichtbij.nl
Opening kunstproject Scheepjeskerk
Dit community art project rond de Scheepjeskerk is gerealiseerd door de Stichting Kunst en Cultuur Rijnwoude in samenwerking met Parkexpressie Alphen aan den Rijn . Aan het project is gewerkt door vrijwilligers van de Scheepjeskerk, bewoners van ...
bron: www.dichtbij.nl
Amateurkunst op de markt
Een grote variatie aan voorstellingen op allerlei locaties door amateurverenigingen en individuele kunstenaars . Lag het aan de regen, het vroege tijdstip of aan gebrek aan publiciteit? Of kan het ... "De amateurkunst gaat de markt op"was een ...
bron: www.dichtbij.nl
Alle kunstvormen komen samen op Amateurkunstfestival
Kunstgebouw is de provinciale organisatie voor kunst en cultuur in Zuid-Holland. 'In de omgeving van Rijswijk zijn dit soort evenementen al vaker geweest. Wij gingen met Parkexpressie Alphen aan den Rijn om tafel om het evenement hiernaartoe te halen.
bron: www.dichtbij.nl
Uw Kunstuitleen verzorgt kunstuitleen in heel Nederland