kunstuitleen Almelo
Kunst lenen in Almelo

We komen graag bij u langs in Almelo. Of het nu gaat om 1 of 1.000 kunstwerken, we denken altijd met u mee. Kosteloos advies en vrijblijvende offerte.

Uw kunstuitleen verhuurt kunst aan bedrijven en instellingen in Almelo. En nu uw kunst 3 maanden gratis op proef - inclusief tevredenheidsgarantie.


Anton Heyboer

Lou Thissen

Smael

Peter Klashorst

SR Rodrigues

Eugene Brands

Sebastiao Rodrigues

Guy Olivier

Paulo Gouvea
Mooie kunst voor uw bedrijf? Neem nu vrijblijvend contact op met Uw Kunstuitleen Almelo.
tel: 0800-KUNSTUITLEEN (0800-5867884)
Contact
Uw kunstuitleen voor bedrijven en organisaties in Almelo en omgeving.

Uw Kunstuitleen in Almelo

Uw Kunstuitleen verhuurt kunst in Almelo en omgeving. Bedrijven kiezen steeds vaker voor kunstuitleen. Almelo in creatieve stijl.

Kunst bij bedrijven heeft vele voordelen, waaronder bijdragen in de uitstraling van uw organisatie, sfeer en creativiteit. Versterk de identiteit van uw bedrijf - laat uw muren voor u spreken.

Kunstverhuur voor Almelo

Kunst van Uw Kunstuitleen inspireert en motiveert steeds meer mensen in Almelo en omgeving. De Almelose kunstuitleen verhuurt zo kunst aan allerlei ondernemingen in de provincie Overijssel. Uw artotheek voor zowel grote ondernemingen, als midden- en klein bedrijf, overheidsinstellingen en hotels.

Kunst die past bij uw bedrijf en uw budget

Inmiddels bedienen we reeds vele bedrijven met kunst in Almelo en omgeving - en omdat onze klanten net zo uniek zijn als onze kunst, denken we graag met u mee over wat past bij u.

De praktijk leert dat contact met onze kunstadviseur het snelst en gemakkelijkst werkt om u te helpen met kunst die past bij uw bedrijf en uw budget.

Contact met onze kunstadviseur kan desgewenst telefonisch, maar we komen nog liever bij u langs in Almelo voor een vrijblijvende kennismaking, zodat wij u onze kunstwerken kunnen tonen.

Voordelen van kunst huren bij Uw Kunstuitleen

 • TIJDELIJKE AANBIEDING ALMELO: 3 MAANDEN GRATIS KUNST HUREN
  We weten zeker dat u onder de indruk zult zijn en bieden u daarom het gehele eerste kwartaal gratis* kunst aan. Kunst zonder kosten!
  * Gratis en zonder verplichtingen. Vraag onze kunstadviseur naar de voorwaarden.
 • EENVOUDIG KUNST RUILEN
  Uw kunstwerken worden desgewenst jaarlijks gewisseld, zonder dat u daar kosten voor heeft.
 • MEER DAN 10 JAAR VERTROUWD ADRES
  Wij verzorgen al meer dan 10 jaar kunstuitleen in Almelo e.o. en hebben zeer trouwe klanten - van kleine tot grote ondernemingen.
 • ORIGINELE KUNST ipv ZEEFDRUKKEN
  Uw Kunstuitleen werkt uitsluitend met originele kunst, echte verf echte passie dus zonder glas en zonder lijsten.

Enige referenties kunstuitleen
Ook Just2m huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Wende Personeelsdiensten huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Quota Installatietechniek huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Emolife huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Schouten Nelissen huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Hotel Asteria huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Eden Hotels huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Zalv huurt kunst bij Uw Kunstuitleen

Kunst in Almelo: Almelo en kunstenaars in het nieuws

#Diefstal Kunstdieven hebben blijkbaar een voorkeur voor Van Gogh
De afgelopen decennia werd in ons land voor honderden miljoenen euro's aan kunst geroofd. Kunstdieven hebben ... Januari 2009: Bij een inbraak in een villa in Almelo worden zes kunstwerken van kunstschilder Jan Sluijters gestolen. De schilderijen ...
bron: www.deondernemer.nl
Weekend vol kunst in de stad
Wat begon als een open atelierroute is inmiddels uitgegroeid tot een van de belangrijkste culturele weekenden van het jaar, met nu behalve de theaterroute ook het Media Art Flow Festival (MAFF) in het programma. Vooral de projecten van MAFF trokken ...
bron: www.tctubantia.nl
Lambert Oostrum winnaar Herman Krikhaarprijs
ALMELO - De Almelose kunstenaar Lambert Oostrum heeft dit jaar de Herman Krikhaarprijs gewonnen. Oostrum was zichtbaar blij met de aanmoedigingsprijs. „Het is toch geweldig als je werk en inzet worden beloond.” Naast de jury koos ook het publiek ...
bron: www.tctubantia.nl
Poppodium opent met de naam NAXT
Jaren is over een poppodium voor Almelo gesproken en bijna een jaar is er gewerkt in de voormalige machinefabriek Brugman aan de Kolthofsingel. Het pand is grotendeels klaar, er wordt nu gewerkt aan de laatste afwerking en de inrichting. NAXT is meer ...
bron: www.tctubantia.nl
Overzicht van opvallende kunstroven in Nederland
Uit de Kunsthal in Rotterdam verdween vannacht een aantal kostbare schilderijen, waaronder vermoedelijk een schilderij van de Franse kunstenaar Henri Matisse. Hieronder een overzicht van opvallende kunstroven in Nederland de afgelopen decennia.
bron: www.ad.nl
Uw Kunstuitleen verzorgt kunstuitleen in heel Nederland