kunstuitleen Alkmaar
Kunst huren in Alkmaar

Kosteloos advies en vrijblijvende offerte. We komen graag bij u langs in Alkmaar. Originele kunstwerken al te huur onder de € 10,- p/m.

Met onze jarenlange kunstuitleen ervaring in Alkmaar helpen wij u graag met kunst die bij uw organisatie past. En tijdelijk uw kunst 3 maanden gratis op proef en zonder verplichtingen.


Paulo Gouvea

George Heidweiller

Eva Gramm

Julio Ghiorzi

Smael

Julia Ninio

Corneille

William Malucu

Ron van der Werf
Mooie kunst voor uw bedrijf? Neem nu vrijblijvend contact op met Uw Kunstuitleen Alkmaar.
tel: 0800-KUNSTUITLEEN (0800-5867884)
Contact
Uw kunstuitleen voor bedrijven en organisaties in Alkmaar en omgeving.

Uw Kunstuitleen in Alkmaar

Uw Kunstuitleen verhuurt kunst in Alkmaar en omgeving. Steeds meer organisaties kiezen voor kunstuitleen. Alkmaar met steeds meer kunst. Uw Kunstuitleen Alkmaar verhuurt kunst in Alkmaar en Oudorp.

Kunst in een organisatie heeft vele voordelen, waaronder bijdragen in de uitstraling van uw organisatie, sfeer en creativiteit. Versterk de identiteit van uw bedrijf - laat uw muren voor u spreken.

Kunstverhuur voor Alkmaar en Oudorp

Kunst van Uw Kunstuitleen inspireert en motiveert steeds meer mensen in Alkmaar en omgeving. De Alkmaarse kunstuitleen verhuurt zo kunst aan allerlei ondernemingen in de provincie Noord-Holland. De kunstverhuur wordt ook verzorgd in onder meer:
 • Oudorp
 • Alkmaar

Uw artotheek voor zowel grote ondernemingen, als midden- en klein bedrijf, overheidsinstellingen en hotels.

Kunst die hoort bij uw bedrijf

Inmiddels bedienen we reeds vele bedrijven met kunst in Alkmaar en omgeving - en omdat onze klanten net zo uniek zijn als onze kunst, denken we graag met u mee over wat past bij u.

De praktijk leert dat contact met onze kunstadviseur het snelst en gemakkelijkst werkt om u te helpen met kunst die past bij uw bedrijf en uw budget.

Contact met onze kunstadviseur kan desgewenst telefonisch, maar we komen nog liever bij u langs in Alkmaar voor een vrijblijvende kennismaking, zodat wij u onze kunstwerken kunnen tonen.

Voordelen van kunst huren bij Uw Kunstuitleen

 • TIJDELIJKE AANBIEDING ALKMAAR: 3 MAANDEN GRATIS KUNST HUREN
  We weten zeker dat u onder de indruk zult zijn en bieden u daarom het gehele eerste kwartaal gratis* kunst aan. Kunst zonder kosten!
  * Gratis en zonder verplichtingen. Vraag onze kunstadviseur naar de voorwaarden.
 • MEER DAN 10 JAAR VERTROUWD ADRES
  Wij verzorgen al meer dan 10 jaar kunstuitleen in Alkmaar e.o. en hebben zeer trouwe klanten - van kleine tot grote ondernemingen.
 • VANUIT GROOTSTE GALERIE VAN NEDERLAND
  Vanuit de grootste galerie in Nederland, bieden wij u moderne kunst van honderden gerenomeerde kunstenaars.
 • ALLES INCLUSIEF: KUNSTADVIES, INRICHTING, VERZEKERING EN PERFECT OPGEHANGEN IN ALKMAAR e.o
  Op maat gemaakt kunstadvies - zonder verplichtingen. Kosteloze bezorging, inrichting en verzekering van uw kunst in Alkmaar en daarbuiten.

Enige referenties kunstuitleen
Ook Julicher Meijer huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Van Den Beuken Catering huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Wmo Kantoor huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Interfaceflor huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Rabobank huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Blitta huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Hampshire Hotels huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Zorgresidentie huurt kunst bij Uw Kunstuitleen

Kunst in Alkmaar: Alkmaar en kunstenaars in het nieuws

Kunst bij restaurant Duinvermaak
BERGEN NH - Het Berger bos en Pwn duingebied in de herfst tooi, misschien wel op z'n mooist in deze tijd van het jaar! Wat is nou niet lekkerder dan na een heerlijke frisse wandeling genieten van een Pannenkoek met bijvoorbeeld een warme ...
bron: www.dichtbij.nl
Rel rond toespraak Joost Zwagerman in Stedelijk
De erven Lucebert willen de werken graag bij elkaar houden in de stad waar de Bergense kunstenaar Lucebert in 1994 overleed. ,,En daar zegt Alkmaar 'nee' tegen, terwijl het Stedelijk Museum in Amsterdam 5 miljoen euro heeft geboden om de collectie ...
bron: www.noordhollandsdagblad.nl
'Kunst en Ambacht' in Ambachtsschool
Gehaakte objecten naar aanleiding van een nalatenschap van Mia van der Burg, uitvergrote bedelkettingen van gerecyclede spijkerstof en bladzilver van Annemiek Steenhuis, mode in de vorm van nieuwe klassiekers door Eva Dekker, tekeningen van draad ...
bron: www.dichtbij.nl
Verkoop expositie magisch realisme Paul Kok tijdens kunst10daagse Bergen
Kunstenaar Paul Kok uit Alkmaar houdt tijdens de Bergense Kunst10daagse, met zijn schilderijen vanaf 20 oktober 2012 tot en met zondag 28 oktober 2012 in het TNOntmoetingscentrum aan de Kogendijk 42A te Bergen een expositie ( verkoop). Paul is elke ...
bron: www.dichtbij.nl
Kijkje in het atelier
HEERHUGOWAARD - Net als voorgaande jaren stelt een groot aantal kunstenaars zaterdag 22 en zondag 23 september van 11.00 tot 17.00 uur haar deuren open voor het publiek. Een ideale gelegenheid om op een ontspannen en laagdrempelige manier ...
bron: www.dichtbij.nl
Uw Kunstuitleen verzorgt kunstuitleen in heel Nederland