kunstuitleen Den Helder
Kunst lenen in Den Helder

Of het nu gaat om 1 of 1.000 kunstwerken, we denken altijd met u mee. We komen graag bij u langs in Den Helder. Kosteloos advies en vrijblijvende offerte.

Neem contact op om kunst te lenen voor uw organisatie in Den Helder of omgeving. En nu uw kunst 3 maanden gratis op proef en zonder verplichtingen.


Gabriel Bertazzoli

Sebastiao Rodrigues

Erik Zwezerijnen

Clemens Briels

Charlotte Molenkamp

Maria de Vries

Jan Cremer

Karel Appel

Armando
Mooie kunst voor uw bedrijf? Neem nu vrijblijvend contact op met Uw Kunstuitleen Den Helder.
tel: 0800-KUNSTUITLEEN (0800-5867884)
Contact
Uw kunstuitleen voor bedrijven en organisaties in Den Helder en omgeving.

Uw Kunstuitleen in Den Helder

Uw Kunstuitleen verhuurt kunst in Den Helder en omgeving. Bedrijven kiezen steeds vaker voor kunstuitleen. Den Helder krijgt uitstraling. Uw Kunstuitleen Den Helder verhuurt kunst in Den Helder en Julianadorp.

Kunst voor bedrijven heeft vele voordelen, waaronder bijdragen in creativiteit, sfeer en uitstraling van uw bedrijf. Versterk de identiteit van uw bedrijf - laat uw muren voor u spreken.

Kunstverhuur voor Den Helder en Julianadorp

Kunst van Uw Kunstuitleen inspireert en motiveert steeds meer mensen in Den Helder en omgeving. De Den-Helderse kunstuitleen verhuurt zo kunst aan allerlei ondernemingen in de provincie Noord-Holland. De kunstverhuur wordt ook verzorgd in onder meer:
 • Julianadorp
 • Den Helder

Uw artotheek voor zowel grote ondernemingen, als midden- en klein bedrijf, overheidsinstellingen en hotels.

Welke kunst past bij uw organisatie?

Inmiddels bedienen we reeds vele bedrijven met kunst in Den Helder en omgeving - en omdat onze klanten net zo uniek zijn als onze kunst, denken we graag met u mee over wat past bij u.

De praktijk leert dat contact met onze kunstadviseur het snelst en gemakkelijkst werkt om u te helpen met kunst die past bij uw bedrijf en uw budget.

Contact met onze kunstadviseur kan desgewenst telefonisch, maar we komen nog liever bij u langs in Den Helder voor een vrijblijvende kennismaking, zodat wij u onze kunstwerken kunnen tonen.

Voordelen van kunst huren bij Uw Kunstuitleen

 • TIJDELIJKE AANBIEDING DEN HELDER: 3 MAANDEN GRATIS KUNST HUREN
  We weten zeker dat u onder de indruk zult zijn en bieden u daarom het gehele eerste kwartaal gratis* kunst aan. Kunst zonder kosten!
  * Gratis en zonder verplichtingen. Vraag onze kunstadviseur naar de voorwaarden.
 • ALLES INCLUSIEF: KUNSTADVIES, INRICHTING, VERZEKERING EN PERFECT OPGEHANGEN IN DEN HELDER e.o
  Op maat gemaakt kunstadvies - zonder verplichtingen. Kosteloze bezorging, inrichting en verzekering van uw kunst in Den Helder en daarbuiten.
 • KUNST VOOR BEDRIJVEN VAN ELKE OMVANG
  U kunt altijd bij ons terecht - voor grote, maar ook voor kleine aantallen kunstwerken.
 • MEER DAN 10 JAAR VERTROUWD ADRES
  Wij verzorgen al meer dan 10 jaar kunstuitleen in Den Helder e.o. en hebben zeer trouwe klanten - van kleine tot grote ondernemingen.

Enige referenties kunstuitleen
Ook Otto Bock huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Blitta huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Cosmedic huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Emolife huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Vdk huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Wende Personeelsdiensten huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Schouten Nelissen huurt kunst bij Uw Kunstuitleen
Ook Philips huurt kunst bij Uw Kunstuitleen

Kunst in Den Helder: Den Helder en kunstenaars in het nieuws

Stellendamse vissersboot ramt boorplatform
De aanvaring gebeurde ongeveer 65 kilometer ten noordwesten van Den Helder . Het platform is onbemand en ligt stil. De Maria is op eigen kracht naar Scheveningen gevaren. De maritieme politie onderzoekt de ... Zoals het een ' kunst ' is om in de grote ...
bron: www.rijnmond.nl
Koninklijke prenten in Paleis Het Loo
Ook kunstenaars die in opdracht van het vorstenhuis werkten, droegen bij aan de totstandkoming van de verzameling, zoals Jan Hoynck van Papendrecht, Pieter de Josselin de Jong en Jan Adam Kruseman. Van bekende kunstenaars als Nicolaas Pieneman, Jean ...
bron: www.refdag.nl
Vrolijke vrijwilligers voor kinderen AZC
DEN HELDER - Stichting Vrolijkheid zoekt vrijwilligers. De stichting organiseert creatieve activiteiten voor kinderen en jongeren in asielzoekerscentra. Dans, muziek, theater, fotografie en beeldende kunst zijn middelen om gebeurtenissen die kinderen ...
bron: www.dichtbij.nl
Ron Jagers is boos en stopt met StadsGalerij
Jagers zet zijn vraagtekens wat BACK met kwaliteit bedoeld. ,,Kwaliteiteisen is een holle en loze kreet als niet gelijktijdig duidelijk wordt gemaakt wat de normen van de maatlat zijn, als niet gelijktijdig helder gemaakt wordt met welke maateenheid ...
bron: www.destadamersfoort.nl
Europese Joden voor de Tweede Wereldoorlog
De Joden ervoeren aan den lijve dat assimilatie en acculturatie in een werelddeel dat in de jaren dertig in de greep was van een economische depressie en van racistisch ressentiment hen niet verder hielpen op weg naar acceptatie, maar juist alleen maar ...
bron: historiek.net
Uw Kunstuitleen verzorgt kunstuitleen in heel Nederland